WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. MbyM 3. Monki 4. H&M 5. Flattered 6. MbyM 7. Weleda 8. Marni 10. Stine A 10. & Other Stories 11. ARKET 12. Reebok 13. MbyM 14. H&M 15. Monki 16. H&M 17. Faithfull The Brand 18. Gina Tricot 19. Stine A 20. ARKET 21. Monki

Glædelig årets mest mandags-agtige mandag 🖤

Jeg ved ikke med jer, men jeg synes ærligt talt, at det var en anelse hårdt at komme op her til morgen. Ferien er slut og hverdagen har for alvor meldt sin ankomst. Mon ikke de fleste af jer også er tilbage på pinden, på skolen eller hvad der nu fylder i hverdagen? Jeg har i hvert fald et par tætpakkede dage, hvor jeg skal nå det hele på den halve tid. Men jeg skal slet ikke klage, for den eneste grund til, at jeg skal løbe ekstra stærkt, er fordi jeg sætter kursen mod varme Thailand på onsdag!

Men nok om det for nu, for jeg skal gøre mit bedste for at gøre jeres mandag en lille smule mere farverig. Eller i hvert fald de få minutter af den, som I bruger på at læse det her indlæg. I øvrigt er det jo også årets første webshop-favoritter og der har heller ikke været en i de seneste par uger. Ganske enkelt fordi jeg på ingen måde har haft styr på hvilken ugedag det var og nærmest har glemt alt om min rytme.

Men her er den og som I kan se, har jeg gjort mig særligt umage for at tilføre lidt farve. Er det i øvrigt ikke skønt at tænke på, at vi netop er gået ind i forårs halvåret? Det er altså noget, der varmer mit vinterhjerte. Da jeg skulle finde ting til dagens collage, var det også første gang i evigheder, at jeg kiggede på webshops og jeg skulle hilse og sige, at der er dukket mange fine ting op derude.

Min personlige favorit er den smukke himmelblå kjole fra & Other Stories (nummer 1) som får mine tanker hen på eventyr og askepot. Jeg har også lige valgt at sætte en lille skinfood fra Weleda (nummer 7) ind. Ganske enkelt fordi, det er et af de produkter, som jeg slet ikke kan undvære og især ikke lige nu, hvor kulden tørrer huden ud og gør den trist, tør og grå. Hvis man gerne vil undgå sådan en omgang, så skal man bare ringe til Skinfood. Eller tilføje den til produkt-samlingen.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments