EN BLÅ GLIMMERKJOLE OG WEEKENDSNAK

Blå glimmerkjoleReklamelinks: Glimmerkjole: MbyM Strømpebukser: Gucci Sneakers: Nike Taske: Hosbjerg

Reklame for MbyM

GLÆDELIG FREDAG, VENNER 🖤

Det blev lige til en lidt sen indtjekning i dag og jeg må desværre også meddele, at jeg simpelthen ikke har fået samlet et eneste weekendtip til jer i denne omgang. Sådan kan det gå, når det virkelig liv kalder og der kun er 24 timer i døgnet. De sidste par dage har der været fuld farv over feltet og min skærmtid har været meget begrænset. Lige siden jeg kom hjem fra Fyn i tirsdags, har jeg været på farten fra morgen til aften og alle mine aftener er gået med sociale ting og hyggelige middage.

Selvom jeg oftest forsøger at give mig selv to aleneaftener om ugen, hvor jeg kan lade op, så har det faktisk været helt enormt skønt og virkelig tiltrængt. Oktober var en skør og sjov måned, hvor jeg nærmest kun havde flytning på hjernen og tilbragte enormt meget tid herhjemme. Ganske enkelt kunne jeg mærke, at jeg var kommet lidt i underskud på det sociale og derfor, har det også været ualmindelig rart at komme lidt ud og lufte snakketøjet (som min mor ville have sagt det)

Hvis I følger med på Instagram, har I måske også set, at jeg har været ude og prøve et par nye restauranter – en af mine yndlingsbeskæftigelser og dem kommer jeg også til at dele lidt mere om i næste uge.

I aften står den igen på wine, dine og hygge sammen med min gode veninde og i morgen aften gentager jeg det hele igen. Blot med en anden god veninde. Så er jeg vist også ved at være dækket godt ind 😉

Læs også: Natur, retur og en pæn kjole fra Pieces

Blå glimmerkjole

Billederne her er fra i går, hvor jeg bl.a var rundt til et par pressedage. Jeg var hoppet i en blå drøm af en blå glimmer kjole fra MbyM. Jeg forelskede mig i den til en middag for et par uger siden, hvor ef MbyM’s søde PR-piger havde den på. Det var de så søde at huske og for et par dage siden var jeg forbi deres showroom og hente den. Den er egentlig en del af den kommende kollektion, men desværre ser det ud til, at det nok er en af dem, der udgår. Det forstår jeg slet ikke og efter min mening, er det en af de pæneste kjoler, jeg længe har set.

Har I sjove planer i weekenden? Det ser jo ud til at blive forholdsvis kedeligt på vejrfronten – Men så kender vi November. Jeg skal som sagt bare hygge, snakker og drikke vin med mine veninder. Dagstimerne skal jeg bruge på at lægge en sidste hånd på det næste Windflower-kapitel, fortsætte mit never-ending-lejlighedsprojekt og vigtigst af alt, skal jeg have sat lamper op.

Så er der vist bare tilbage at sige rigtig gods weekend derude 🖤

Læs også: Nyt hår – Back to short

Blå glimmerkjole

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments