NATUR, RETUR OG EN BRUN KJOLE FRA PIECES

Brun kjole fra PiecesReklamelinks: Kjole: Pieces Cashmere bukser: ARKET Taske: Hosbjerg

Reklame for Pieces

Hola Amigas 🖤

Kan I huske, at jeg har snakket lidt rigeligt om, at min garderobe på mystisk vis er blevet enormt brun og beige i løbet af de seneste måneder? Et lille bitte kig på min Instagram bekræfter også den påstand og det er som om, at jeg hver eneste dag siger til mig selv, at “i morgen skal jeg altså være lidt farverig” så ender jeg alligvel i brun og beige fra top til tå. Det er en dejlig farve – ingen tvivl om det – men vi er snart ude på et plan hvor det har taget overhånd og nu.skal.der.ikke flere beige eller brune ting ind i min garderobe. Jeg skal hjem og lede lidt og hive nogle af mine farverige styles frem.

Og nu hvor vi snakker om det der med at skulle hjem, så er jeg netop hoppet på toget i retningen mod København. Siden fredag har jeg været hjemme på Fyn og det har været nogle vidunderlige dage. Jeg tager altid hertil med en hulens masse planer om ting og sager der skal klares. Oftes ting, som jeg ikke når i hverdagen. For det meste ender det alligevel med, at jeg ikke når halvdelen af det, jeg sætter mig for. Det skyldes nok en god kombination af lidt for store ambitioner og at der ofte går lidt meget hygge, madlavning og gensyn med barndomsvenner i den.

Denne gang havde jeg også mange og store ambitioner – til gengæld ikke en eneste aftale og jeg tager herfra med den bedste følelse og og en helt afkrydset to-do-liste. Primært har jeg brugt tiden på at arbejde på Windflower, hvor der netop er landet en ny stor portion smykker, som alle er lavet ud af smukke perler, fra perlekæder, jeg har fundet i diverse genbrugsbutikker og loppemarkeder. Derudover er jeg også blevet så godt som køreklar til at lancere noget helt nyt derhenne. Husk endelig at følge med på Instagram, hvor jeg selvfølgelig opdaterer, så snart det hele er oppe og køre.

Læs også: Nyt hår – back to short

Brun kjole fra Pieces

Men lad os lige vende tilbage til det der med de brune farver, for jeg bliver nødt til lige at dele den smukke kjole fra Pieces med jer. Jovist er den brun og meget efterårs-agtig, men ikke desto mindre, er den altså også enormt pæn, hvis jeg selv skal sige det. I mit stille sind håber jeg inderligt, at de også kommer til at lancere den i nogle flere farver. Gerne en masse pastel, hvis det står det mig.

Om få timer lander jeg hjemme i min lejlighed på Nørrebro og jeg har en ret skøn uge foran mig. I ved, en af dem, hvor man har tilpas med planer og aftaler. Ikke for få og ikke for mange. Der er godt med middagsaftaler, et par events, et par møder og en smule arbejde. På mange måder, en helt almindelig uge i mit liv, egentlig.

Kan I have smuk og solrig tirsdag derude 🖤

Læs også: Efterårsmagi på Fyn og nyt fra ARKET

Brun kjole fra Pieces

Brun kjole fra Pieces

Brun kjole fra Pieces

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments