OM AT FINDE LIDT RO OG WHITE TEA FRA ELIZABETH ARDEN

white tea elizabeth arden

Reklame for Elizabeth Arden

HELT NED I TEMPO

I mandags trak jeg stikket og hoppede på et tog direkte til Fyn. Hjem til Fyn, hvor de smukke brune efterårsfarver har lagt sig som en dyne over det smukke landskab. Jeg har været meget frem og tilbage om, hvor vidt jeg overhovedet skulle hjem eller ej, for i virkeligheden burde jeg jo nok være blevet i København og fortsat med at komme ordentlig på plads i min lejlighed eller få styr på nogle af alle de ting, som jeg har udskudt over de seneste mange måneder.

Jeg har nævnt det før og jeg lover, at jeg nok snart skal stoppe, men den seneste måned, har uden tvivl været en af de mest hektiske til dato. Det hele er en kombination af højsæson for events, kampagner og andre ting i mit erhverv og lancering af min egen webshop, toppet med at skulle flytte midt i det hele.

Som sådan er det ikke fordi jeg har løbet meget stærkere, end normalt. Jeg trives trods alt også bedst, når jeg har noget at rive i. Det er alt det oppe i mit hovede, der har været på overarbejde. Nye ting, der skulle læres, store beslutninger der skulle træffes, små beslutninger, der skulle træffes, udfordringer der skulle løses og alt det, der ellers følger med, når man kaster sig ud i nye ting.

Jeg har nydt hvert sekund og lært helt ekstremt meget (mangler dog stadig at lære at bruge en boremaskine) men da klokken slog mandag for et par dage siden, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg trængte til en lille mental pause. At få tankerne over på noget andet end indretning og udvikling af mit nye projekt.

Jeg trængte til Fyn. Mit happy place og det sted, hvor jeg med sikkerhed finder den der ro, hvor tiden står lidt mere stille og hvor der ikke er noget som helst andet, end naturen, der frister og kalder på mig.

white tea elizabeth arden

white tea elizabeth arden

For et par uger siden, var jeg inviteret til det fineste event af Elizabeth Arden i forbindelse med lanceringen af to nye dufte i deres White Tea-kollektion. Her var fokus netop på det der med ro og med at træde ud af hverdagen og nyde de små øjeblikke. “Find your moment” lød overskriften. Og det har jeg i den grad gjort, de seneste par dage. Nydt de små øjeblikke, hvor der kun var naturen og roen at tage stilling til.

white tea elizabeth ardenEt lille glimt fra Eventet, hvor jeg blev fanget i at dokumentere den hyggelige stemning. 

white tea elizabeth arden

Læs også: Om Yoga og hjerter

white tea elizabeth arden

De to nye dufte i serien, går som sagt under navnene “Wild Rose” og “Vanilla Orchid” og ikke nok med, at de kommer i smukke falkoner (som kommer til at pryde de nye hylder, som jeg har haft travlt med at få sat op i min nye lejlighed) så dufter de også som en bid af himlen. Rent, friskt og frembringer præcis de følelser, man kommer i kontakt med, når man tager et øjeblik ud af hverdagen og bare nyder, præcis det øjeblik.

WILD ROSE

Har en sød og delikat blomsterduft, som fører mine tanker tilbage til min barndom og de endeløse sommerdage i min mormors have. Noterne er en blanding af vilde roser og frisk havluft.

“En sødme rejser sig og smelter sammen med en frisk brise. En sensuel buket af roser forenes med frisk pære. En beroligende varme folder sig ud som blomster i flor” Præcis sådan, beskriver de den selv. 

VANILLA ORCHID

En duft, der frembringer følelser af ro og tryghed tilsat en smule luksus og noget eksklusivt. Når jeg dufter til den og lukker øjnene får jeg straks billeder af en lun sensommeraften ved daggry i en have fyldt med blomster. Det lyder måske lige lovligt fantasifuldt, men i min verden er det lige præcis dèt, som dufte kan. Vække følelser og skabe smukke billeder.

Vanilla Orchid’s topnoter består af  Primofiore-citron, bergamot, kvæde, elemi-olie.

white tea elizabeth ardenLæs også: Ting jeg gerne vil forbedre ved min træning

KONKURRENCE

Og nu til det bedste af det hele. Jeg har nemlig også fået mulighed for at udlodde to sæt 30ml dufte med en Wild Rose Body Cream (som i øvrigt også er ret vidunderlig) til. For at deltage, skal I blot smutte hen på Instagram og give det her billede et like og smide en kommentar eller emoji under. Så finder jeg en vinder på næste onsdag 🖤

white tea elizabeth arden

NAMASTE

Eventet, for et par uger siden, fandt sted en tidlig morgen, hvor vi startede ud med en times Yoga. Nu er det ikke første gang herinde, at jeg kommer omkring mit forhold til netop Yoga, men hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Sagen er nemlig den, at hver gang jeg dyrker det (hvilket oftets sker i forbindelse med events) bliver mindet om, hvor sindsygt godt det er for alt. For krop, for sjæl, for velværet. Jeg forstår i hvert fald godt dem, der bliver besatte af at dyrke det.

Jeg vil ønske, at jeg formådede at få det ind i en fast del af min hverdag, men bliver kontant ramt af den der “jeg gør det i morgen”- forhindring og I ved nok hvordan i morgen så bliver til i overmorgen, der bliver til i næste uge, som bliver til i næste måned for til sidst at blive, når jeg en dag får mere tid.

Jeg har uden tvivl en lyst til at dyrke roen noget mere i min hverdag og det er det, som de her små øjeblikke i naturen minder mig om og bekræfter mig i. Bare trække stikket i nogle minutter et par gange om dagen og mærke livet uden nogen påvirkning fra telefoner, sociale medier eller andre småting, der forstyrer kontant.

white tea elizabeth arden

Det er jo langt fra rocket science, som jeg er kommet ind på i dag og jeg har også en eller anden idè om, at langt de fleste af os, ønske noget mere ro i vores hverdage. Eller i hvert fald bare nogle flere rolige øjeblikke. Heldigvis er det jo også et emne, som er meget oppe i tiden (kunne ikke lige finde et bedre udtryk) og de fleste af os gør os nok også tanker og tager stilling, til netop det.

Derfor vil jeg gerne høre jeres bud på at finde ro i hverdagen! Hvad gør I? Og hvordan gør I? Og hvilket sted gør i det bedst?

white tea elizabeth arden

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments