FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Glædelig fredag, venner 🖤

Eller måske endda glædelig efterårsferie, til nogen af jer? I skrivende stund sidder jeg hjemme i mit køkken med en kom kaffe og Go’morgen Danmark i baggrunden. Regnen siler ned og endnu engang er jeg super taknemmelig over, at den nye Metro er åbnet. Jeg har sådan en dag, hvor jeg skal en del frem og tilbage og det er altså bare lidt sjovere, hvis man ikke skal starte med at blive gennemblødt på cykelstien.

Billedet I ser herunder er fra i går, hvor jeg var til en helt fortryllende middag med Mbym og 25 skønne kollegaer (så nu skal jeg ved egentlig skrive “Reklame”) Så ja, Reklame. Det var sådan en aften, hvor jeg pludselig fik lidt ekstra kærlighed til det mørke efterår. Det hele fandt sted på Østergro, som jeg også har skrevet lidt mere om her. Et magisk sted, som jeg kun kan anbefale at besøge. Uanet årstid. Der er altid skøn og smukt.

Den kommende weekend bliver en ganske rar en af slagsen. I aften har jeg en date med hende her. Vi skal bare spise god mad og drikke vin 🖤I morgen bliver endnu en af de der praktiske dage, hvor jeg får besøg af et par håndværkere, der skal fikse ting i min nye lejlighed. Jeg skal hente et par ting i den gamle og klare et par andre projekter. Søndag står den på Trendsales Marked hele dagen og som vejrudsigten ser ud nu, så er jeg altså virkelig glad for, at vi befinder os i den indendørssæson.

Inden jeg får set mig om, er det mandag igen og der smutter jeg til Fyn og tager mig en lille og tiltrængt efterårsferie.

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1

Har I sjove ting på weekendprogrammet? Som jeg sidder her og kigger ud på regnen og skyerne, så håber jeg næsten, at flere af jer har en efterårsferie med en lille solrejse at se frem til. Uanset hvad, så har jeg naturligvis samlet en lille håndfuld tips og trick til hvad tiden kan bruges på 🖤

● I aften er der Kulturnat her i København og listen over diverse begivenheder er uendelig lang og der er virkelig mange ting at opleve. I kan se hele programmet lige her.

● På søndag sælger jeg, som sagt, ud af garderoben til Trendsales Marked sammen med en lang række skønne damer. Håber sådan at se en masse af jer 🖤

● Reklamelink: Skal I til en fin (som i en rigtig fin) fest og mangler den perfekte kjole, så tjek lige den her vidunderlige af slagsen, som Gina Tricot netop har lanceret.

● Det kan være helt enormt svært at holde overblikket i klimadebatten og finde ud af hvad der er sandt og hvad der er falsk eller hvordan det egentlig hænger sammen med CO2. DR har lavet den her geniale lille video, som fortæller så fint om 5 ting, som vi skal vide om klimaet og de udfordringer, vi står overfor.

● Jeg ved, at der sidder en del fellow Lana Del Ray-fans derude og til alle jer, kan jeg på det varmeste anbefale, at gå ind og høre den her podcast fra Politikens Poptillæg. Jeg slugte den selv råt i sidste weekend og blev så meget klogere på hele hendes univers og smukke tekster.

● Står den på Netflix, så er i dag en rigtig god dag. El Camino – Breaking Bad-filmen har premierer og jeg kunne forestille mig, at jeg ikke er den eneste, som har set frem til det.

RIGTIG GOD WEEKEND 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments