KONKURRENCE: LASH LIFT HOS THE POWDER ROOM (BLOGGENS 10 ÅRS FØDSELSDAG)

KONKURRENCE: LASH LIFT HOS THE POWDER ROOM (BLOGGENS 10 ÅRS FØDSELSDAG) 1

Reklame for The Powder Room

Så er der selfie for alle pengene!

Men kære venner, vi er kommet til den sidste konkurrence i hele den fødselsdagsfejring, som jeg har haft kørende den seneste måned. Skulle det være gået nogens næste forbi, så er bloggis her netop fyldt 10 år og det har jeg naturligvis fejret til den helt store guldmedalje. Tak til alle jer der har deltaget i konkurrencerne og kommenteret på mine tilbageblik. Det har simpelthen været så sjovt at have jer med. Jeg skylder jer stadig en lille indlæg, hvor jeg reflekterer og kommer med mine tanker om bloggens fremtid. Det er lige på trapperne.

Men nu til dagens konkurrence! Jeg har nemlig teamet up med The Powder Room. Uden tvivl en af de skønneste og mest lyserøde samarbejdspartnere, jeg har haft gennem tiden. I mit lille bloggererhverv, har jeg jo været så heldig at have haft mulighed for at prøve en masse forskellige behandlinger gennem tiden og der har uden tvivl været nogle store hot i blandt. Men uanset hvad, så bliver jeg ved med at komme tilbage til The Powder Room. Jeg elsker ganske enkelt den lille time jeg får dernede i ny og næ, hvor jeg mere eller mindre er tvunget til at ligge helt stille med lukkede øjne.

Da vores forhold begyndte, var det primært lash extencions, som jeg fik lavet. Det fungerede rigtig godt for mig, men senere er jeg gået over til Lash lift og farve af bryn og vipper og det er en behandling, som passer perfekt ind i min livsstil. Det holder så godt hos mig, at jeg meget sjældent bruger mascara og selvom det jo ikke er verdens undergang at bruge 5-10 minutter på det i hverdagen, så er det altså en lille luksus at slippe for det.

Hvad er Lash lift?

Det er ganske enkelt en permanent bukning af vipperne, som holder i 4-6 uger. Jeg forstår næsten ikke hvordan det kan lade sig gøre, men det fungerer virkelig som en slags permanent mascara. Dog en rigtig god en, hvor vipperne heller ikke klistrer sammen. Med lidt farve giver det en helt optimal effekt.

KONKURRENCE

Jeg har fået lov til at udlodde en Lash Lift Deluxe & Brow Treatment Classic til en af jer. Altså fix af vipper og bryn på en og samme gang. Det eneste negative er, at man går hen og bliver lidt afhængig af behandlingen, når man først har fået den 😉

For at deltage skal I blot smukke hen på Instagram og give det her billede et like og smide en kommentar eller emoji under. Og så selvfølgelig følge mig og The Powder Room. Vinderen finder jeg på næste onsdag og offentliggør den heldige i min story!

GOOD LUCK

P.s The Powder Room har i øvrigt lige lanceret en webshop fyldt med gode beauty-ting. Og som den glade ambassadør jeg er, er jeg også så heldig at have fået min egen lille side derhenne 🖤

KONKURRENCE: LASH LIFT HOS THE POWDER ROOM (BLOGGENS 10 ÅRS FØDSELSDAG) 2

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments