SØNDAGSSNAK OG EN KJOLE FRA SIX AMES

kjole fra Six AmesReklamelinks: Dress: Six Ames Sneakers: Veja Bag: Marni

Reklame for Six Ames

Glædelig søndag, kære jer 🖤

Nu hvor jeg lige har sat mig for at skrive lidt tekst til det her indlæg, slår det mig pludselig, at det er ved at være evigheder siden, at jeg sidst har skrevet sådan her-og-nu-indlæg, hvor jeg bare snakker lidt om løst og fast. I bund og grund handler det nok om, at blogging føles lidt meningsløst lige for tiden. Altså ikke, at jeg ikke holder af det og sådan sådan, men jeg føler lidt, at jeg står og taler ud i en menneskeforladt sal. Aktiviteten i kommentarfeltet fortæller mig, at I vist nok laver alt andet end læse blogs. Og who can blame you? Det er sommerferie og flere af jer har sikkert tilbragt den seneste tid på Roskilde Festival eller på en stand sydpå. Det er altså også helt fint! Bare I lover at komme tilbage 😉

Selv har jeg jo også været en smule fraværende. Det meste af ugen er gået med min rejse til Tyskland og weekenden har jeg primært brugt på at indhente mit søvnunderskud, et par løbeture og med middag og en lille bytur med mine veninder. Den kommende uge, bliver en af dem med god plads i kalenderen. Møder, events og alt det der er der ikke meget af lige for tiden og det vil jeg bestemt udnytte og komme i dybden med nogle ting. Derudover skal jeg også begynde at lukke, slukke og få styr på det løse ender. Den efterfølgende uge rejser jeg nemlig på sommerferie og der har jeg store planer om at lukke ned for det hele og holde rigtig fri. Bare bruge en masse tid på at kigge ud i luften, læse bøger og være sammen med mine nærmeste.

kjole fra Six AmesCykel fra Mustang

Billederne her er faktisk også dugfriske og skudt i eftermiddag, hvor jeg hoppede på cyklen og kørte en tur til Frederiksberg, hvor jeg mødtes med min søster og drak en kop kaffe. Det vil selvfølgelig være synd at sige, at vejret var prangende, men det kunne da også være værre. I det mindste kunne jeg flashe de bare ben og derfor hoppede jeg i min nye sommerkjole fra Six Ames. Er den ikke bare fin? Blomsterprint er nok noget af det, som jeg aldrig bliver træt af.

Som I kan se, har jeg også fundet en gammel favorit frem – nemlig min elskede Marni Trunk-taske. Den har efterhånden et par år i bagagen og jeg kan med hånden på hjertet sige, at jeg er mindst ligeså glad for den, som dengang den flyttede ind. Det er uden tvivl mit bedste taskekøb til dato og hvis jeg på et eller andet tidspunkt skulle finde plads i økonomien, så kunne jeg godt finde på at købe modellen i en anden fin farvekombination. Den her er f.eks noget af det flotteste, jeg nogensinde har set.

Nu vil jeg lukke og slukke for i dag, bestille noget take away, smække benene op i sofaen og se et afsnit serie eller to. Kan I have en skøn aften 🖤

kjole fra Six Ames

kjole fra Six Ames

kjole fra Six Ames

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments