FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Hola Chicas

Og aller glædeligste fredag derude! For mange er det jo ikke hvilken som helst fredag! Nærmere bestemt begyndelsen på en lang og forhåbentlig varm sommerferie. Jeg kunne forestille mig, at de fleste af jer sikker har planer – måske skal I afsted mod Roskilde Festival, måske skal I på sommerferie, eller måske skal I bare på stranden!

Jeg sidder faktisk i præcis samme situation, som jeg gjorde da jeg skrev min fredagshilsen i sidste uge. I et (lidt for varm) DSB tog. Eneste forskel er, at retningen er København og ikke Fyn. Jeg har haft en vidunderlig uge på min barndoms-ø og jeg er så taknemmelig over, at vejret endelig gad at samarbejde.

I går sluttede jeg min lille mini-sommerferie af med en endagstur på Tinderbox-festival. Jeg har været SÅ meget frem og tilbage om hvor vidt jeg skulle tage afsted eller ej. Mest af alt fordi billetpriserne er vanvittigt høje og det er jo ikke fordi sommeren ikke er dyr nok i forvejen. Jeg blev alligvel enige med mig selv, at det ville føles helt forkert at være så tæt på Billie Eilish og Lana Del Ray uden at være der rigtigt. Det viste sig at være den helt rigtige beslutning. Det var den bedste dag, hvor jeg havde med bedste barndomsveninde ved min side og Lana Del Ray beviste præcis hvorfor, at min fascination af hende ingen ende vil tage og hvorfor hun er den mest afspillede artist på min Spotify. Kæmpe oplevelse. Intet mindre.

Men nu går turen hjem til København og hverdagen – hvis man altså kan snakke om hverdag, her i midt i højsommeren. I aften skal jeg fejre fødselsdag for min veninde og jeg glæder mig som et lille barn. Mest af alt til bare at se hende, for sidste sommer besluttede hun sig for at flytte til Beirut og selvom rejser og diverse sociale platforme gør, at vi nok snakker mere sammen nu, end vi gjorde før, så er der altså bare noget helt særligt over at se hinanden i virkeligheden!

Alt I alt er det en virkelig skøn fredag og den blev lige toppet i morges, da nyheden om at Julia Michaels netop har udgivet anden del af hendes “Inner monologue” på gaden. Jeg har allerede lyttet det igennem tre gange og er helt solgt. Hvis I vil høre god pop, forholdsvis simple melodier og tekster der sidde lige i skabet og går direkte i hjertet, så skal I altså givet hende et lyt! “you remind me of my past thats why I know that this won’t last”.

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1

Men nok om musik alt den musik og mine weekendplaner! Nu skal der selvfølgelig handle lidt om de tips og trick jeg har samlet, hvis man stadig har lidt ledig plads i weekendkalenderen!

● De af jer, som heller ikke kan stå for Rikkes smukke Month Of May-kjoler, får endnu engang mulighed for at kigge og prøve dem i virkeligheden, når hun inviterer til shopping på søndag.

● Loppemarked, loppemarked, loppemarked! Søndag går det bl.a løs på Islands Brygge og i Blågårdsgade på Nørrebro.

● Ny musik er der også masser af! Udover førnævnte album fra Julia Michaels, så er der også en ny duet fra Ed Sheeran og Khalid og ikke mindst Chris Brown og Biebsen. Jeg elsker Spotify og deres “New Music friday-liste!

● Hvis det skulle været gået nogens næse forbi, så kan det blive op til 30 grader i København på søndag. Derfor kan en guide til byens havnebade nok være værd at kigge på.

● Hvis I er så heldige at være tæt på naturen og dermed de mange hyldeblomster, som blomstrer i fuld flor de her dage, så er det altså nu at der skal brygges saft. Her er en fin og simpel opskrift!

 

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments