FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1Reklamelinks: T-shirt: Just Female Skirt: Pieces Bag: BOYY Shoes: Veja Necklace: Jane Kønig Belt: & Other Stories Sunnies: Le Specs

Reklame for Just Female

GLÆDELIG FREDAG 🖤

For mit vedkommende ikke hvilken som helst fredag. Nærmere bestemt en fredag, som jeg har set frem til i rigtig mange dage. Eller nærmere flere uger. Sagen er nemlig den, at jeg i skrivende stund sidder i et tog mod Fyn, hvor jeg bliver hængende den næste uges tid. En tur, som jeg ser som det første punkt i min sommerferie og timingen kunne næsten ikke være bedre. De sidste fire dage har der været fuld fart over feltet og jeg har været ude hver eneste aften, været på farten i alle dagstimer og sovet alt for lidt. Jeg kan tydelig mærke at min krop er træt og sløv og da min alarm ringede til morgen, havde jeg lyst til at slukke telefonen og vende mig om på den anden side. Men der er jo heldigvis et tog, jeg skal nå.

Vigtigst af alt er, at vejrudsigten for den kommende uge, ser helt vidunderlig ud og jeg begynder at tro, at min dårlige vejrkarma er kommet til en ende. Jeg skal både slappe af, arbejde, udfordre mig selv og få styr på en hel masse ting. Badedragten har jeg også pakket og så skal jeg forhåbentlig også grille i haven. I øvrigt for første gang i år. Om jeg ender med at tage på Tinderbox i slutningen af ugen, har jeg stadig ikke besluttet og tiden må vise hvordan det ender. Vigtigst af alt er, at jeg skal hjem til fine fine Fyn, som jeg har savnet så inderligt de sidste mange måneder.

Inden jeg tjekker ind i mere naturskønne omgivelser, så får I da lige et par outfitbilleder fra Nørrebro. De er skudt i går, hvor solen bagede og varmede dagen lang. Det udnyttede jeg og hoppede i et outfit, som jeg har haft i tankerne i lang tid, men som temperaturerne ikke har tilladt. Som så mange andre, forsøger jeg også at shoppe lidt mindre og få mere ud af de ting, som jeg allerede har i min garderobe.

Det er det her outfit et godt eksempel på og samtlige styles har været i min garderobe i lang tid og er alle blandt mine favoritter. Især mine sneakers fra Veja og de har godt nok også været vist herinde en del gange. De er desuden lavet af recyklet plastiskflasker og lige nu er de endda på udsalg henne hos Matches.

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 2

Men nok om mig for i dag – hvordan ser jeres weekendplaner ud? Er der mon nogen af jer, som tager hul på sommereferien? Skal I til bryllup? Læse til eksamen? Slappe af eller feste? Uanset hvad, så har jeg selvfølgelig samlet en håndfuld tips og tricks til hvad tiden kan bruges på 🖤

● ENDELIG er den seneste sæson om Julie og Jesper (aka 29, 30 og nu 31) blevet tilgængelig for alle og kan nu streames på Youtube. Jeg vil nærmest kalde den for et lille mesterværk inden for sin genre og jeg håber så enderligt, at den fortsætter. Det handler nok også om, at jeg er indbegrebet af målgruppen. Både når det kommer til alder, bopæl og civilstatus.

● Gå all in på Skt. Hans og pak en picnickurv og udnyt, at det rent faktisk ser ud til at blive en tør og solrig en af slagsen. Præcis som dengang man var barn 😉 Hvis I ikke ved hvor I skal se det, så er der en ganske fin guide til Skt. Hans i København lige her.

● Der er selvfølgelig også loppemarkeder overalt i København. Lørdag går det f.eks løs i fælleparken.

● Mangler I stadig at finde det perfekte badetøj til de (forhåbentlig) mange kommende sommerdage, så tjek lige hvor fin den her Model fra Monki er. Elsker det klassiske snit, kombineret med en lille smule retro-vibe. For slet ikke at snakke om Filippa K’s klassiske model. Det er selvfølgelig også en lidt anden pris, men mon ikke, at det er en af dem, som holder i flere sæsoner.

● Der er også lidt godt nyt på musikfronten. To af mine favoritter (ja, jeg elsker pop) har endnu engang lavet en duet og jeg har en lille fornemmelse af, at det godt kunne gå hen og blive årets sommerhit. Jeg har i hvert fald allerede hørt den 3 gange i dag og as we speak er klokken 10.07.

Rigtig god weekend derude 🖤

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 3

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 4

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments