MINE PLANER FOR SOMMEREN

Højsommeren venter lige om hjørnet og det i sig selv fatter jeg ikke noget af. I følge min tidsfornemmelse, er vi stadig i det tidlige forår. Men sådan er realiteterne ikke og om få uger det Skt. Hans og så begynder det igen at gå den forkerte vej med lyset. Jeg har erfaret, at Roskilde festival’s begyndelse, er er startskudet til halvanden måned radiostilhed i indbakken og til den absolutte mest stille periode, i mit arbejdsliv.

Ferie, højtider og helligdage er altid sådan lidt bittersøde, når man er selvstændig. På den ene side er ro og langsomt tempo en dejlig ting og på den anden side, enormt stressende, fordi man ikke kan lade være med at frygte, at der aldrig kommer gang i forretningen igen. Med årene har jeg heldigvis erfaret, at det “bare er en fase” og at hverdagen nok skal vende tilbage igen. Sidste år tog jeg den fornuftige beslutning og lagde min sommerferie på præcis samme tidspunkt som alle andre. Jeg tjekkede ud af de fleste medier, satte bloggen på pause, læste 4 bøger og gjorde alt det som man gør, når man holder HELT FRI.

Om jeg tjekker ud på samme måde i år, har jeg endnu ikke besluttet. Pt. føler jeg mig ikke helt så udkørt og feriehungrende, som jeg gjorde dengang. Dog har jeg alligvel ladet mig inspirere af sidste år og det kan man også se på mine planer for de kommende uger.

FYN ER FIN

Jeg har aldrig tilbragt så lidt tid på Fyn, som jeg i løbet af de sidste par måneder. Rejser, weekendplaner, livet og alt muligt andet er kommet i vejen og derfor har jeg også gået rundt med en konstant hjemve. Det skal stoppe nu og derfor starter jeg min “sommerferie” med en hel uge på min yndlingsø. Det bliver dog ikke en ferie på ferie-måden. Nærmere en lille workcation, hvor jeg kan komme i dybden uden at blive fristet af diverse diverse events og aftaler. Jeg har jo også sådan et lille projekt, som jeg går og arbejder på og det bliver nok også det, som der skal kræses om. Der er under en uge til afgang og jeg glæder mig helt enormt 🖤

MINE PLANER FOR SOMMEREN 1Sydfyn, sommeren 2018

MINE PLANER FOR SOMMEREN 2

Montenegro

Sommeren første rejse, går til Montenegro, hvor jeg skal tilbring 9 (tror jeg nok) dage med min familie. Det er et land, som jeg aldrig har besøgt tidligere, men som har været på min “to-see-liste” i evigheder. Sidste sommer besøgte jeg både Kroatien og Albanien og jeg må simpelthen bare sige, at jeg er faldet pladask for Balkan-området. Naturen er smuk, vandet er krystalklart, befolkningen er venlig og priserne er overkommelige. Hvor vi præcis bosætter os, har vi faktisk ikke besluttet endnu, så hvis nogen skulle ligge inde med et par gode tips, så må I hellere end gerne dele 🖤Vi har dog planer om at leje en bil, køre lidt rundt og se så meget af landet, som muligt.

MINE PLANER FOR SOMMEREN 3Hvar, Kroation 2018

MINE PLANER FOR SOMMEREN 4

Cypern

Efter Montenegro, når jeg kun lige hjem og vende og pakke min kuffert om, inden jeg sætter kursen tilbage mod sydens sol. Her skal jeg tilbringe en uge på Cypern, sammen med to af mine veninder. Det er, modsat Montenegro, et sted, jeg har besøgt op til flere gange. Senest for to år siden, i forbindelse med en kampagne, for Eliza Was Here. Vi har booket et hotel i byen Limassol og derfra tager vi bare tingene som de kommer. Jeg tror egentlig ikke at vi skal opleve det helt store. Bare være sammen, snakke og have det sjovt. Vores dagligdag er spredt ud over hele verden og, så der bliver rigeligt at catche up på. Men skulle I ligge inde med et godt tip eller to, så må I også hellere end gerne dele 🖤

MINE PLANER FOR SOMMEREN 5

Udover et par skønne rejster, så er der selvfølgelig også en håndfuld ting, jeg gerne vil at opleve herhjemme i Danmark og herunder har jeg samlet en liste. I skal være mere end velkommen til at byde ind med tilføjelser 🖤

● Plukke smukke markblomster. Måske på den berygtede Seline Vej på Amager.

● Spise is fra Ismageriet. Det er flere år siden mit sidste besøg og det strejfer mine tanker, hver eneste gang temperaturen sniger sig op over 20 grader.

● Måske på Tinderbox festival en enkelt dag. Det gik pludselig op for mig, at Billie Eilish OG Lana Del Ray spiller på samme dag. Jeg føltes næsten som et kald oppefra. Men billetpriserne er alt andet end billige og med det vejrkarma, jeg har kørende i år, så venter jeg lige med at tage en endelig beslutning.

● Besøge La Banchina en sommeraften. Det har været på min to-do i flere år.

● Rydde op og tømme ud på mit luftrum. Ja, det lyder virkelig kedeligt, men det er også noget, skal SKAL gøres og om vinteren er det så koldt deroppe, at man kun kan holde ud at være der i 10 minutter.

HVAD ER JERES PLANER FOR SOMMEREN?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments