EN KJOLE FRA SECOND FEMALE OG FORTÆLLINGER FRA WEEKENDEN

Kjole fra Second femaleReklamelinks: Dress: Second Female Bag: Loewe Shoes: ASOS

Reklame for Second Female

Hvis man gerne vil have en masse kommentarer og en lille samtale med alle man møder på sin vej, ja, så skal man altså bare tage en lang kjole i en larmende farve på. Det var i hvert fald hvad der skete for mig i fredags, da jeg hoppede i den her sommersag fra Second Female. På min tur fra Nørrebro og ind til byen, hvor jeg lige skulle købe en fødselsdagsgave til min veninde, nåede jeg nok at have 7 samtaler om selvsamme kjole. Alt fra en tilfældig ældre herre på Nørrebrogade, til ekspedienterne i MAC og Sephora. Jeg tror heldigvis, at de fleste godt kunne li’ den. Egentlig havde jeg tænkt, at den først skulle tages i brug på min sommerferie, når dagene primært skal bruges på at gå til og fra stranden.

Men pludselig var der høj sol og 25 grader over København og så kunne jeg altså ikke dy mig. Jeg vil sådan ønske, at jeg også kunne dele et direkte link til den, men det ser ud til, at den ikke er landet i webshoppen endnu. Jeg ved godt, at den er lige på trapperne.

Kjole fra Second female

I skrivende stund er klokken søndag, sidst på eftermiddagen. Weekenden er ved at nå sin ende og for mit vedkommende, er den fløjet afsted. Selvom der nok ikke er andre end mig selv, der har bemærket det, så har jeg været forholdsvis stille på de sociale medier. Det er bestemt ikke fordi, jeg ikke har haft noget at lave. Tværtimod har jeg faktisk hygget mig til den helt store guldmedalje og har egentlig bare haft travlt med at nyde det virkelige liv.

Jeg har holdt fredagsmiddag i en baggård, sammen med min madklub + kærester (altså dem os, der har sådan en) og lørdag fejrede jeg fødselsdag for min veninde. En fødselsdag, der ændrede sig lidt i 11 time pga. det kedelige vejr. Trods regn og rusk, så endte det med at blive en festlig dag, som også har resulteret i, at dagen i dag har været forholdsvis doven.

Og jeg skal bestemt ikke klage. Jeg har nok mere lidt ondt af alle dem, der skulle holde bryllup, fødselsdag og barnedåb i går. Om formiddagen løb jeg en tur i Frederiksberg have og langs hele ruten, summede byen af liv og jeg ved ikke hvor mange par, enlige og familier jeg så, komme gående i deres fineste tøj på vej til diverse festlige begivenheder. Jeg håber at de fleste skulle holdes under tag i tørvejr. Er det bare mig, eller er det ikke som om, at alle regnvejrsdage falder om lørdagen, den her sommer? Ikke helt optimalt.

Kjole fra Second female

Nu sidder jeg her hjemme i stuen og har lige bestilt lidt take away på Wolt. Jeg skal bruge min aften på at lade op til den kommende uge. Min kalender er proppet med aftaler, events og møder. Lige til den gode side, hvis jeg skal være ærlig. Heldigvis er det alt sammen ting, som jeg ser frem til og det gør det trods alt lidt nemmere. At jeg også slutter ugen af med at rejse til Fyn, hvor den efterfølgende uge skal bruges på workcation, gør det også noget mere overskueligt.

Har I haft en god weekend derude? Og hvad har I mon lavet? Jeg kunne forestille mig, at jeg ikke er den eneste, der har været ude og være udfordret af sommervejret?

Læs også: Christianshavn, gamle klassikere og en stråtaske fra Loewe

Kjole fra Second female

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments