CHRISTIANSHAVN, GAMLE KLASSIKERE OG EN STRÅTASKE FRA LOEWE

Stråtaske fra LoeweReklamelinks: Top: Mango T-shirt: Storm & Marie Jeans: Monki Shoes: Veja Bag: Loewe

Glædelig onsdag, venner 🖤

Ja tænk engang, at det er onsdag allerede! Det forstår jeg ikke helt og jeg skal da lige love for, at de her helligdage har formået at vende op og ned på min tidsfornemmelse. Har I det også sådan? Jeg vil også have kigget ind med endnu et lille indlæg i går, men så tog den ene time den anden og jeg nåede aldrig så langt. Sådan kan det jo gå nogle gange og de her dage, har de fleste sikkert også travlt med at sommeren og med at tilbringe så lidt tid som overhovedet muligt foran skærmen!

For første gang i evigheder, havde jeg ellers en vanvittig produktiv dag, hvor jeg nåede alt hvad jeg skulle og gerne ville. Først et event, så lidt arbejde på hjemmekontoret, en skydning på Sliders, lidt mere arbejde derhjemme og til sidst en date med min veninde, hvor vi selvfølgelig skulle se det første afsnit af Big Little Lies #2. Har I set det? Det tegner godt nok til at blive en god sæson.

I det hele taget er der jo SÅ  mange gode serier lige for tiden og selvom det jo er lidt af et luksusproblem, så forstår jeg altså ikke, hvorfor de alle udkommer her midt om sommeren. Man kan selvfølgelig bare gemme dem til en rainy day, men det er altså lidt svært, når man er svært glad for den slags.

Stråtaske fra Loewe

Billederne her er fra i søndags, hvor jeg havde besøg af min daddy. Vi skulle løbe Royal Run i de Københavnske gader, men det var først om aftenen og derfor brugte vi det meste af dagen på at cykle rundt i byen. Da vi var afsted besluttede vi os for at køre en tur over til Christianshavn, hvor vi drak lemonade på Broens Gadekøkken, kiggede på turistbåde og min far viste mig hvor han havde stået i lærer i sine unge dage.

Jeg var hoppet i et par ældre favoritter. Både jeans og blusen fra Storm & Marie har hængt i min garderobe i et par år og er den slags, som jeg finder frem igen igen. Tasken fra Loewe købte jeg sidste år og den har I vist set en million milliard gange herinde. Den var bestemt ikke nem at få fat i og jeg mindes også, at den blev solgt til overpris over hele internettet. Min version er særlig “Ibiza-kollektion” og den kan man ikke finde mere. Men de har heldigvis valgt at lave den brune og klassiske version igen og indtil nu er den stadig til at få fingrene i.

Det kan selvfølgelig virke lidt voldsomt at kaste mere end 2500 kr. efter en stråtaske og det er nok primært lædermærket, som man får lov til at betale for 😂 Men når det så er sagt, så har den været hver en krone hver. Det seneste år har den været vidt omkring og har været placeret på mange strande og været med på mange cykelture og det vilde er, at den ikke har en eneste skræmme. Jeg er så glad for den, at jeg næsten er fristet til at klikke den brune hjem – men det vil jeg godt nok få svært ved at retfærdiggøre!

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Læs også: En festlig weekend, en sommerjakke og lidt om genbrug

Stråtaske fra Loewe

Stråtaske fra Loewe

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments