EN FESTLIG WEEKEND, EN SOMMERJAKKE OG LIDT OM GENBRUG

SommerjakkeReklamelinks: Blazer: Arket Trousers: ASOS Tshirt: Vintage Shoes: Notabene Bag: Stine Goya

Reklame for Arket

Glædelig søndag 🖤

Eller lørdag fristes man jo næsten til at sige, for i morgen har vi jo endnu en hellig dag. Vist nok også den sidste i rækken, hvis jeg ikke tager meget fejl. Spørger I mig, så er det altså også fint nok. Jeg er en af dem, som har sådan et bittersødt forhold til alle de helligdage, som foråret sommeren byder på. Det er nok de færreste, der giver mig ret og jeg forstår i aller højeste grad også dem, der nyder at have fri fra arbejde og skole. I bund og grund handler det nok om, at jeg er selvstændig med sådan et job, der gør at jeg heller ikke har HELT fri i weekenderne. Når de så pludselig bliver dobbelt så lange og når ugerne mister en dag eller to, så betyder det også, at der er meget længere svartid på mails og at mange ting skrider. Men sådan kan det jo også være i mange andre slags jobs og frem nu være med det. I sidste ende er det jo også rart, at blive tvunget til at lave lidt mindre 😉

Nok om det. Har I haft en god weekend so far? Det kan i dælme tro at jeg har. Jeg troede egentlig at det ville blive en helt stille og rolig en af slagsen, men den ene aftale og spontane idè tog den anden og ærligt talt har jeg festet og grint i samme omfang som jeg gjorde, da jeg var 22. Jo, det har været en af de gode.

Nu sidder jeg her, sidst på eftermiddagen og kan knapt holde mine øjne åbne. Men det har alligvel været det værd. I morgen får jeg besøg af mine far og vi skal hygge, snakke, løbe Royal Run, spise Shawarma og drikke en kold øl eller to.

Sommerjakke

Selvom det har været en forholdsvis sløv og doven søndag for mit vedkommende, så har jeg alligvel været ude og blevet luftet og jeg har selvfølgelig også haft tøj på. Den gule blazer fra Arket har I set flere gange før, men den er virkelig også gået hen og blevet en ægte favorit. Noget nær den perfekte sommerjakker.

Mine bukser er fra ASOS og selvom jeg faktisk har haft dem et stykke tid, så tror jeg ikke at de har fundet vej herind før nu. De fleste størrelser er desværre udsolgt, hvis nogen skulle være blevet fristet, men jeg kan da lige tippe om, at der findes et lignende par i en fin lyserød farve.

Den hvide bluse bliver jeg næsten også nødt til at give et par ord med på vejen. Det er et genbrugsfund, som jeg fandt på Fyn, sidst jeg var hjemme. Til en flad ti’er. Det er sjovt med hele den her genbrugsbølge, for den er jeg i den grad blevet bidt af. Det første jeg gør, når jeg lander hjemme på Fyn er at browse de forskellige genbrugsbutikker igennem og jeg ender næsten altid med at finde noget guld. Det var også noget jeg dyrkede rigtig meget i mine tidlige 20’ere, men så var der også en lang årrække, hvor jeg slet ikke orkede det og hvor jeg ikke kunne se noget som helst interessant i jagten. Jeg har en lille mistanke om, at den bæredygtige bølge også har en lille finger med i spillet, men det er der jo heller ikke noget som helst dårligt at sige om.

Kan I have en skøn aften derude 🖤

Læs også: Om helt almindelig mandage og mine yndlingsbukser fra & Other Stories

Sommerjakke

Sommerjakke

Sommerjakke

Sommerjakke

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments