14 FINE SANDALER, SOM IKKE KOSTER EN MILLION

sommersandaler

Reklamelinks: 1. Pull & Bear 2. Flattered 3. Rodebjerg 4. COS 5. Flattered 6. H&M 7. Havianas X Gina Tricot 8. DR. Martens 9. ASOS 10. COS 11. H&M 12. DR. Martens 13. Flattered 14. Filippa K

Det kan godt være, at sommeren lader vente på sig. Eller i hvert fald den ægte sommer. Måske er det også fordi vi bliver ved med at sammenligne den med sidste år (der havde jeg allerede badet i havet flere gange, på det her tidspunkt) og har fået alt for høje forventninger. Så måske er det slet ikke så skidt endda? (siger jeg, indtil jeg står i silende regn på Heartland om et par dage ;-))

Uanset hvad, så er det ikke vinter og temperaturerne er da sådan nogenlunde behagelige. F. eks er jeg personligt enormt taknemmelig over, at man vist godt kan kalde det for “sæson for bare ankler”. Det er i hvert fald noget, jeg dyrker hver dag, lige for tiden. Jeg er også sådan en, som ikke fryser specielt meget på benene og så snart mine arme og overkrop er pakket godt ind, så har jeg det godt. Derfor tror jeg også, at jeg snart kaster mig ud i sandaler. Især fordi, der er så mange pæne af slagsen.

Herhjemme har jeg også en lille beskeden samling. Bl.a et par klassiske Birkenstock, som jeg altid bor i, når jeg rejser til varmere destinationer. Så er der også mine elskede Marni-sandaler, som skulle vise sig at være en af de bedste investeringer jeg gjorde, sidste sommer.

Det eneste jeg faktisk mangler, til de kommende sommerdage, er et par chunky og lidt klodsede af slagsen. Det er sådan, at jeg bedst kan beskrive dem. De er overalt i mode-land lige nu og jeg er kæmpe fan af, når noget praktisk og behageligt også bliver smart 😉 Højest på min liste står versionen fra COS (nummer 4) og nu har jeg vist snart snakket så meget om dem herinde, at det vil virke åndsvagt ikke at klikke dem hjem!

Hvis I også skulle være på sandaljagt, så har jeg været et lille smut ude på det store internet og samlet nogle af de pæneste jeg faldt over 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments