11 GODE TASKEFUND FRA VESTIAIRE COLLECTIVE

11 GODE TASKEFUND FRA VESTIAIRE COLLECTIVE 1

Reklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE

Den helt store genbrugsbølge er over os og personligt er jeg vild med det. Det er godt for miljøet, for (privat)økonomien og så er det jo bare skønt, når smukke ting og sager får nye ejere og skaber ny kærlighed. Antallet af genbrugsstyles i min garderobe er stærkt voksende og det sker oftere end nogensinde, at jeg slår et smut forbi en genbrugsbutik.

Gadebilledet og Instagram er også fyldt med smukke vintage modeller af klassiske designertasker og jeg er også selv med på den. For et par år siden købte jeg f. eks en smuk Fendi Baguette-taske og den har vist sig at blive en af mine favoritter. At den så også er en af de mest budgetvenlige tasker i min samling, gør den ikke mindre skøn.

I kender nok alle Vestiaire Collective; webshoppen, hvor man både kan sælge og købe eksklusive produkter. Det er et mekka uden lige derinde og lidt af en tidsrøver. Man kan i hvert fald snildt bruge et par timer derinde, når man først går i gang og derfor går der også lidt tid mellem mine besøg 😉

I går kunne jeg dog ikke holde mig tilbage og måtte lige forbi og se på situationen. Der er simpelthen SÅ mange vidunderlige styles derinde og mit mådehold kom virkelig på prøve. Jeg samlede selvfølgelig lige nogle af de bedste taske-fund. Det har jeg gjort før og det tog I rigtig godt imod. Så here you go; 11 gode taskefund fra verdens største vintage-himmel. Husk I øvrigt at I kan læse min lille guide til at shoppe hos Vestiaire Collective lige her.

Og som en lille disclaimer skal jeg huske at sige, at jeg lavede collagen i går og derfor kan nogle af modellerne selvfølgelig være blevet solgt i mellemtiden 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments