FEM SKØNNE FORÅRSPRODUKTER

Reklame ● (enkelte produkter er modtaget i gave)

Det er ved at være alt alt for lang tid siden, at jeg sidst har snakket om skønhed og spændende produkter herinde. Spørg mig ikke hvordan det gået til, for min interesse har sjældent været større. I går besluttede jeg mig for at forberede et godt klassisk indlæg med mine beauty favoritter, men måtte hurtigt erkende, at jeg har samlet alt for mange siden sidst, så for at det ikke ender med at blive verdens længste indlæg, har jeg lige delt det op.

I dag skal vi kigge lidt på 5 skønne produkter. Alle nogle, som med sikkerhed vil gøre noget godt, for ethvert forårslook 🖤

FEM SKØNNE FORÅRSPRODUKTER 1

Glossier, Balm Dotcom

Her snakker vi om et produkt, som jeg har fået mig en seriøst besættelse af. Altså så seriøs, at jeg næsten kan få en dårlig dag, hvis jeg er kommet afsted uden den. Jeg bruge den HELE TIDEN. Som i minimum èn gang i timen. Aldrig har jeg oplevet en balm der fugter så godt, uden at gøre læberne så klistrede, at håret sætter sig fast, så snart man møder den mindste modvind. At den vidunderlige kokos duft/smag er så lækker, at man nærmest får lyst til at spise den, er en helt anden sag. I skrivende stund er jeg også sekunder fra at klikke den nyeste version med Mango hjem.

P.s I får i øvrigt 10% hos Glossier, hvis I shopper gennem det her link.

FEM SKØNNE FORÅRSPRODUKTER 2

MAC, Prep + Prime Essential Oils Stick

Den opmærksomme læser har nok bemærket, at jeg er svært glad for MAC’s Prep og Prime-serie. En serie, der har fokus på glow glow og glow. Noget, som jeg næsten ikke kan få nok af. Min ultimative favorit, er deres Prep + Prime spray, som jeg er storforbruger af. Nu har jeg også forelsket mig voldsomt meget i den her vidunderlige stick, som faktisk kan bruges på hele kroppen. Også på hænger og andre udsatte områder. Den indeholder sheasmør, som tilfører masser af fugt lige med det samme. Jeg bruger den gerne på kinderne og har den altid i tasken, så min hud lige kan blive opfrisket, når jeg er på farten.

Origins, Mega Mushroom Relief Resilience

Seneste tilføjelse til min daglige hudplejerutine, er den her lille fætter. En Gel, som virker plejende og beroligende på huden. Jeg bruger den som dagcreme, de dage, hvor jeg synes at min hud trænger til lidt ekstra kærlighed. Den har den geniale funktion, at den udligner de røde pletter og irriterede områder og den slags pleje, har vi vist alle brug for i ny og næ.

FEM SKØNNE FORÅRSPRODUKTER 3

La Mer, The Intensive revitalizing mask

Her er til gengæld et produkt, som slet ikke er ny i min rutine. Til gengæld er den snart tom og det har jeg en lille krise over. Det er en maske, som jeg bruger et par gange om måneden. Hvis det ikke var fordi, vi snakker om et par forholdsvis dyre dråber, så brugte jeg den også noget oftere. Den er super nem at arbejde med – skal sidde på i godt og vel 8 minutter og jeg kan love jer for, at man mærker en forskel snart den har fået lov til at gøre sit arbejde. Dens formål er at beskytte huden mod alderstegn, som bliver forsaget af stress og forurening. Efter behandlingen føles huden stram frisk og ja, sjovt nok, 10 år yngre 😉

FEM SKØNNE FORÅRSPRODUKTER 4

Kure Bazaar neglelak

Der er landet et par nye favoritter ind i min neglelaksamling. Det er de her skønheder fra fransk Kure Bazaar. Ikke nok med, at farverne er noget nær perfekte, når vi snakker om en god hverdagnuance, så holder de også bedre, end de fleste andre, jeg har prøvet. Jeg har faktisk ikke brugt andre lak siden de flyttede ind for et par måneder siden.

FEM SKØNNE FORÅRSPRODUKTER 5

 

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments