WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. Mango 2. H&M 3. Aesop 4. Gina Tricot 5. Flattered 6. Filippa K 7. Mango 8. Boyy 9. Mango 10. Stine Goya 11. Second Female 12. Anine Bing 13. Flattered 14. Filippa K 15. Prada 16. The Ordinary

Glædelig mandag, venner 🖤

Her er alt som det plejer at være; ugen starter selvfølgelig, med en god klassisk omgang webshop-favoritter. En lækker lille samling, som jeg brugte min søndag aften på at strikke sammen. Jeg har efterhånden sagt det mange gange, de sidste par dage, men det er simpelthen så SKØNT at forårspåklædning endelig er blevet en realitet og ikke længere er noget, der ligger ude i fremtiden. At kulden så vender måske vender tilbage i den kommende uge, behøver vi ikke at snakke om.

Farveskalaen i den ovenstående kollage, er lige præcis den, som jeg gerne vil have kørende hele sommeren. Simpel, klassisk men med plads til sjov, farver og selvfølgelig blomsterprint. Og nu hvor vi snakker om blomsterprint, hvor fin er kjolen fra Second Female (nummer 11) så ikke lige? Den lyser langt væk af lune dage i sommerhuset (hvis man har sådan et) og jeg kan lige se den sammen med mine hvide superga’er og en fin stråtaske.

Derudover bliver jeg også nødt til at kaste et par kærlige ord efter de slangeskinds-printede sko fra Mango (nummer 9). På flere måder er de alt hvad jeg mangler i min skogarderobe og det er sådan nogen, der passer til det hele. I morgen rejser jeg til en by (mere om det senere) som heldigvis har en Mango-butik og der skal jeg helt sikkert lige ind og kigge nærmere på dem.

Kan I have en dejlig dag 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments