UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. & Other Stories 3. NA-KD 4. H&M 5. NA-KD 6. Gina Tricot 7. H&M 8. H&M 9. Gina Tricot

Glædelig lørdag, kære jer 🖤

Så er det atter blevet tid til en god omgang budgetfavoritter. Traditionen tro, har jeg været et smut forbi nogle af mine favorit webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting jeg spottede. Selvfølgelig alle til under 500 kr. Jeg har naturligvis skruet helt op for sommerstemningen, for man man næsten andet de her dage? Hold nu fast hvor er det altså bare lækkert med alt den sol og lune temperaturer. Jeg har ikke så meget som kigget på min vinterjakke de seneste tre dage og jeg håber at der går lang tid før jeg ser den igen 😉

Jeg har lyst til sommerkjoler og lyse farver og det fornemmer man nok også på dagens udvalg. Kan vi lige snakke lidt om den vidunderlige blomsterkjole fra H&M? (nummer 7). Modellen er en af dem, som altid fanger min opmærksomhed og printet er virkelig fint og næsten lidt eventyrligt. De sorte sandaler (nummer 8) som også er fra H&M er også noget nær perfekte og hvis jeg var så heldig at skulle på en solferie, så havde jeg nok også klikket dem hjem. På et tidspunkt kan de sikkert også bruges herhjemme, men hvis vi skal være realistiske, så går der nok lidt tid endnu.

Kan I have en smuk dag 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments