WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. H&M 3. Flattered 4. Gina Tricot 5. Fendi 6. Jane Kønig 7. Filippa K 8. Gina Tricot 9. H&M 10. Mango 11. Loewe 12. Mango 13. Mango 14. H&M 15. Stine Goya 16. Filippa K 7. Erborian skincare

Glædelig mandag 🖤

Og glædelig 1. April. Nu skal I lige huske at være på vagt derude 😉 Selvom jeg ikke selv har noget i ærmet, så glæder mig til at se om der dukker nogle sjove aprilsnare op derude. Jeg synes, at der har været mange gode de sidste par år og jeg ender altid med at falde i de første sekunder.

Men traditionen tro, så skal vi jo lige have en god omgang webshopfavoritter herinde. Et indlæg som jeg lige fik bikset sammen i går, hvor jeg tilbragte hele min aften hjemme på sofaen. Det kan være farligt at give sig i kast med den slags indlæg, for jeg ender altid med at blive fristet. Især lige for tiden, hvor alt lugter af forår og hvor man så småt begynder at tro på, at det er tid til at pakke de tykke jakker og forede støvler væk.

Jeg har lyse farver, blomsterprint og lette materialer på hjernen og det kan man også tydeligt se, på de ting jeg har samlet. Da jeg tjekkede ind hos et af mine yndlings sko-brands, Flattered, dukkede de smukke hvide flats frem (nummer 3). Av hvor er de pæne og hvis det ikke var fordi jeg netop har modtage de her ASOS-basser, så havde jeg sikkert endt med at klikke dem hjem. Mit hjerte slog også et ekstra slag, da jeg faldt over den smukke blomstrede kjole fra H&M (nummer 14) og at den tilmed kommer i to andre pæne prints, gør ikke fristelsen mindre.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Læs også: 16 fine forårssko

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments