MONTH OF MAY: MÅSKE VERDENS PÆNESTE KJOLER

Month Of MayBella Print

Month Of May 🖤

Så kom dagen endelig, hvor min yndlings-Ricky lancerede sit helt nye brand, Month Of May. Et projekt, der har været undervejs længe og som jeg fulgt tæt på sidelinjen. Jeg kan med hånden på hjertet sige, at jeg er ved at revne af stolthed over det hun har skabt og hvis I spørger mig, så har hun også formået at lave verdens pæneste kjoler. Som hun selv skriver i filosofien bag brandet;

I DON’T LIKE IT WHEN ANYTHING IS TOO TIGHT – IT CAN RUIN MY WHOLE DAY. AS MY FRIEND ONCE TOLD ME ‘YOU ARE ALWAYS SO COMFY’ AND THAT MIGHT BE THE KEYWORD TO MY PERSONA. I LIKE TO BE ‘CASUAL-COMFY-CHIC’ EVEN WHEN I GO OUT. WHO WANTS TO WEAR TIGHT JEANS WHEN YOU CAN WEAR A DRESS?

Ærligt, så kunne jeg ikke være mere enig. Som I nok husker, så besøgte Kat og jeg Rikke i Singapore i sidste uge og udover at tale i munden på hinanden og drikke en hulens masse hvidvin, så hjalp vi også med at ligge en sidste hånd på projektet. Jeg prøvede selvfølgelig alle modellerne og kan godt skrive under på, at man både kan gå, sidde og danse i dem.

Alle styles er opkaldt efter kvinderne i Rikke’s liv og jeg fældede da også en lille tåre, da hun afslørede, at den første kollektion også inkluderede et “Mie print”. Der er et begrænset antal af hver model, så hvis man gerne vil have fingrene i en, så skal man nok ikke vente alt for længe. Heldigvis kan jeg afsløre, at hun allerede er begyndt at arbejde på nye print og modeller.

Man kan købe, kigge og se dem alle sammen lige her.

Læs også: Postkort fra Singapore

Month Of May

Month Of MayEmily Print

Month Of MayNanna Print

Month Of MayEleni Print

Month Of MayNanna Print

Month Of MayEleni Print

Month Of MayMie Print

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments