FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

POSTKORT FRA SINGAPORE OG TANKER FRA DE SIDTE PAR DAGE

Hola Amigas!

Tiden går og klokken slår og jeg har allerede været i Singapore i en lille uge. På en måde føles det som evigheder siden, at jeg sad i regnfulde København og på den anden side, så føles det som om, at jeg lige er landet. I morgen går turen hjemad og hvis jeg skal være ærlig, så er jeg slet ikke klar. Jeg elsker at være her, jeg elsker at være sammen med Rikke og jeg elsker den her by.

Rikke har boet herude i 4 år og jeg har faktisk også besøgt hende 4 gange. Jeg er SÅ taknemmelig over, at hun har haft lyst og overskud til at have mig boende så mange gange og ikke mindst lykkelig over, at det har givet os så mange gode oplevelser. Det gør altså et eller andet ved et venskab, når man er sammen på den måde. I det det hele taget er jeg kæmpe stor fortaler for, at man tager ud og besøger sine venner i udlandet (hvis man altså er heldig at have sådan nogen). Hjemmefra kan det være så svært at forstå og sætte sig ind i deres nye liv, men når man pludselig selv får lov til at være en del af deres hverdag og selv ser med sine egne øjne, hvad det hele handler om, så giver det pludselig mening.

I sensommeren sidste år var jeg på en lignende tur, da jeg besøgte Line, en af mine bedste veninder i Beirut. Hun var flyttet et par måneder for inden og jeg indrømmer gerne, at det også var en sorg for at, fordi hun ikke længere ville være en del af min hverdag. Heldigvis besluttede jeg mig for at besøge hende forholdsvis hurtig og lige siden, har hele hendes liv givet meget mere mening for mig. At vores venskab tilmed også er blevet styrket, er bare cherry on top.

Men tilbage til Singapore, som jeg egentlig bare bliver mere og mere vild med. Det er en vanvittig by, som vitterligt har alt. Lækker mad, overvældende arkitektur, strande, varme, god shopping og så selvfølgelig også min yndlings Ricky.

Her er et par billeder fra de sidste par dage…

Gave ● Den fineste blå sommerkjole fra Second Female, som jeg forelskede mig i tilbage i de tidlige vintermåneder, hvor jeg så den i deres showroom til en pressedag. Det var en sand fornøjelse, da jeg kunne pakke den i kufferten. Den skulle gerne lande i deres webshop inden så længe. 

Singapore er meget mere end højhuse og skylines. Faktisk er det lidt af en fryd for øjet at gå rundt og spotte den ene vidunderlige bygning efter den anden. Som sagt er det 4. gang  jeg er her og af en eller anden mærkelig grund, har jeg aldrig fået lavet en rejseguide hertil. Det er en kæmpe fejl og det kommer der selvfølgelig snart. 

Sporty Spice på trecking i Botanic Garden. Et helt magisk sted, hvor jeg har løbet hver eneste morgen. Men meget mere om den og mange flere billeder derfra, når guiden bliver færdig. 

Jeg har også fået en mindre besættelse af at lave mine egne tasker ud af store silketørklæder. Jeg har endnu ikke helt knækket koden til hvordan de bliver helt perfekte, men jeg fortsætter kampen. 

Singapore har vitterligt alt. Også bounty-strand med palmer og blåt vand. Her er jeg fanget i mit helt rigtige element i en fin badedragt fra Envii – og det er en gave 😉 

Breakfast for Champions og muligvis den bedste granola, jeg har fået til dato. De to hvide firkanter på toppen er frossen kokosyoghurt. Need I say more? 

Gave ● Udover mine tørklæde tasker, så har den her lille fætter hængt på min arm hele ugen. Den er fra Weekdays nye økologiske denim-kollektion, som lander i butikkerne lige straks.

I mit næste liv, vil jeg også have en pool i min lejlighed. Det er sikkert og vist. 

Udover at snakke i munden på hinanden, så har vi også arbejdet lidt på Rikkes nye brand, Month Of May. Udover at lave verdens smukkeste kjoler, så kommer man måske også til at kunne få fingrene i de her små banditter. Husk at I kan følge med henne på Instagram

4 kommentarer

 • Lykke

  Måske du skulle finde dig et job, hvor man rejser meget ? Virker som dit rette element 😌

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej lykke!
   Tak for din kommentar 🖤Du kan tro at jeg er i mit rette element når jeg rejser 😉 Heldigvis er bloggen her jo mit arbejde og den får mig heldigvis også vidt omkring 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert! Al det solskin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Åh ja!!! Jeg kan næsten forstå, at der ikke har været meget af den slags hjemme i Danmark!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES