DEN DER SKØNNE HVERDAGSKJOLE OG STRØMPEBUKSER PÅ EVENRYR

HverdagskjoleReklamelinks: Dress: Arket Stockings: Gucci Bag: By Far Boots: Ganni

Hola Amigas!

Det er vist ved at være forholdsvis lang tiden siden, at jeg sidst har det sådan en omgang direkte og helt dugfriske outfitbilleder. Men det får I her. Fra i dag, som indtil nu, har været en helt almindelig torsdag. Jeg vil næsten gå så langt som at sige, at den har været lidt småkedelig. Et enkelt event, et enkelt møde, lidt modvind på cykelstien og andre helt almindelig hverdagsting. Heldigvis har jeg en skøn aften at se frem til. Jeg skal nemlig til middag på Madklubbens nye italiener, Mamma’s og meget passende, har jeg inviteret min egen madklub med. Vi har ikke været samlet siden jul (og vi mangler faktisk stadig et enkelt medlem) så det siger næsten sig selv, at det er en lidt særlig aften.

Men som sagt har dagen indtil nu eller været rimelig beige og basic og man kan vist sige det samme om mit outfit 😉 Kjolen fra Arket har jeg vist frem før. Dengang var den helt ny og jeg har ikke talt på, hvor mange gange, jeg har brugt den siden. Det er den helt perfekte hverdagskjole og så er den også bare så rar at have på.

Vi bliver næsten også lige nødt til at snakke om mine strømpebukser. Det er efterhånden ved at være længe siden, at jeg klikkede dem hjem. En del af mig synes egentlig, at det er helt hul i hovedet at betale så mange penge for et par strømpebukser, men lige pludselig stod jeg foran min garderobe hver eneste morgen og manglede bare lige dèt ene par hvide Gucci-strømpebukser. Jeg lukkede øjnene og klikkede dem hjem og så kom de ellers ud på lidt af et eventyr. UPS ville kun levere dem hos mig, hvis jeg var hjemme. Altså ikke til en kiosk eller andre steder. Jeg er sjældent hjemme i dagstimerne og efter 3 forsøg blev de holdt tilbage. Efter mange samtaler med Gucci og UPS gik de med til at ændre adressen. Så blev de sendt op til Caroline hos Bloggers Delight. Heldigvis er vi næsten naboer, så i tirsdags kunne jeg endelig hente dem hos hende. Nu skal det nok lige passe, at de går i stykker med det samme 😂

Kan I have en skøn aften derude!!

Læs også: Den perfekte sommerkjole og andre pæne kjoler

Hverdagskjole

Hverdagskjole

Hverdagskjole

Hverdagskjole

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments