DEN PERFEKTE HVERDAGSKJOLE OG NOGET OM WEEKENDEN

HverdagskjoleReklamelinks: Dress: Arket Stockings: Gucci Boots: Shoe Biz Bag: By Far

Go’ søndag formiddag derude 🖤

Nyder I jeres weekend? Det kan I sørme tro at jeg gør. Som I måske har set henne på Instagram, så har jeg være i Brügge i Belgien siden i fredags og i skrivende stund ligger jeg på mit hotelværelse og skal snart til at pakke mine ting sammen og sætte kursen hjem mod Danmark. Selvom vejret også har været godt derhjemme, så tror jeg næsten ikke at det slår det vi har hernede. Høj sol og 15 grader. Det er intet mindre end magisk og minder mest af alt om en af de der magiske Maj-dage. Tænk engang at få lov til at opleve dem to gange på et år 😉

Turen herned er en pressetur, hvor det primære formål har været at opleve Brügge. Faktisk den eneste af Belgiens store større byer, som jeg endnu ikke har besøgt. De af jer som har fulgt med i lang tid, kan måske huske, at jeg tidligere både har været i Antwerpen og Bruxelles.

Jeg ved ikke om vejret også har haft en lille indflydelse, men jeg er simpelthen så positivt overrasket. Nu er jeg i det hele taget forholdvis stor fan af Belgien, men Brügge er simpelthen en lille perle, der byder på smukke smukke bygning – ja, nærmest helt eventyr-agtigt. God shopping og skønne spisesteder. Derudover har den en helt perfekt størrelse og er et perfekt sted at tilbringe en weekend. Men meget mere om det i et andet indlæg.

Billederne her er fra i fredags, hvor jeg var hoppet i en kjole fra Arket. Selvom den er forholdsvis ny, så er den allerede blevet en af mine favoritter og tidløs som den er, så er jeg sikker på, at den kommer til at være en del af min hverdagsgarderobe i lang tid. Den er selvfølgelig heller ikke helt billig, men jeg er blevet enig med mig selv om, at det er en god investering, når man tænker på hvor anvendelig den der.

Egentlig var det meningen at vi første skulle herfra i morgen, men det blev ændret kort inden vores afrejse. Selvom jeg virkelig godt kan lide at være her, er jeg sikker på at det var en god beslutning. Mens sidste uge var rolig og forholdsvis fri for planer, så bliver den kommende noget helt andet. Jeg har mange møder, mange events og et par deadlines. Heldigvis er det gode ting og når man er selvstændig er det jo altid et godt tegn, når man har travlt.

Jeg tjekker ind igen i morgen med en omgang webshop favoritter! Kan I have en smuk søndag 🖤

Læs også: Mit nye taskekøb og en nem hjemkomst

Hverdagskjole

Hverdagskjole

Hverdagskjole

Hverdagskjole

Hverdagskjole

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments