MIT NYE TASKEKØB OG EN NEM HJEMKOMST

By Far taskeReklamelinka: Coat: & Other Stories Knit: & Other Stories Trousers: Birgitte Herskind Sneakers: Fila Bag: By Far

Hold nu fast. Det er altså en smal sag at komme hjem fra paradis, når foråret pludselig har besluttet sig for at kigge forbi. Det var ikke helt nemt at forstå, da jeg pludselig måtte tage både handsker og tørklæde af, da jeg var ude tidligere på dagen. Og jo jo, mon ikke vinteren nok lige skal kigge forbi igen på et tidspunkt? men det går nok også, når vi lige får sådan en fin forsmag på hvad der venter os de kommende måneder. Har jeg nogenside sagt, hvor meget jeg elsker foråret?

Jeg har altså haft en ganske rar hjemkomst og takker virkelig mig selv for ikke at have booket mig op med aftale og møder, her de første par dage. Noget der ellers virkelig kunne ligne mig. Jeg har sovet 12 timer i nat og satser på, at jetlag ikke er noget jeg får at mærke i denne omgang. Derudover har den materielle lykke nok også spillet ind. Jeg kunne nemlig også hente min nye By Far-taske i pakkeboksen. Den er noget mindre, end jeg havde forestillet mig og til at starte med, var jeg måske også en lille smule skuffet. Men da jeg prøvede den på, så var jeg faktisk ikke i tvivl om, at det var en keeper!! Og bedst som jeg lige var trådt ud af badet til morgen, ringede posten på med en lille pakke fra yndlings-& Other Stories. Den indeholdt bl.a den hvide strik, som jeg har på på billederne, den her fine skjorte hvor jeg virkelig elsker printet og en lækker denimsag.

I skrivende stund er jeg lige kommet hjem fra et møde og har klikket lidt mad hjem fra WOLT. Min aften skal bruges foran computeren, hvor jeg skal have styr på en masse af de hængepartier, der har samlet sig i løbet af de sidste par uger. De næste par dage bliver heldigvis stille og rolige. I ved, bare lidt arbejde og gensyn med lidt venner og min familie. I weekenden rejser jeg igen – dog ikke så langt og kun i et par dage. Men mere om det senere. Nu vil jeg blot ønske jer en rigtig god aften 🖤

LÆS OGSÅ: Tomboy stil, levis jeans og en lækker bamsejakke

By Far taske

By Far taske

By Far taske

By Far taske

By Far taske

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments