OM KJOLER OG EN WOLT RABATKODE

img_1612Reklamelinks: Dress: Stig P Shoes: Superga Bag: Marni

Hej venner og aller glædeligste tirsdag <3

Sensommeren har godt nok været god ved os de sidste par dage. Jeg føler mig i hvert fald nærmest stadig lidt træt og solbrændt i ansigtet, efter at have brugt hele weekenden på have fødselsdage. Først en på Fyn og så en i Gentofte. Det har været tidspresset, men også virkelig skønt.

Billederne er fra i går, hvor jeg var den stod på madklub. Ingen af os havde tid til at bruge flere timer i køkkenet og så er det jo godt, at man har WOLT. Vi bestilte mad fra The Risemarket og det var SÅ lækkert. Jeg ved godt, jeg nævner det herinde konstant, men jeg har simpelthen bare så meget optur over den app. Husk at I stadig får 50 kr. i rabat på jeres første bestilling, når I bruger rabatkoden “Miekirstine”. Jeg kan heldigvis se, at I er mange der benytter jer af tilbudet, så jeg bliver ved med at nævne det 😉

I aften kommer min veninde og spiser og fordi jeg igen har en af de dage, hvor jeg ikke kan nå at handle eller trylle i køkkenet, så tror jeg måske at der bliver Woltet igen (igen igen). Og så er der altså heller ikke mere take away til mig i den her uge 😉

Og så lige videre til noget helt andet. Jeg bliver nemlig lige nødt til at give min fine Stig-P kjole et par ord med på vejen. Er den ikke bare yndig? Det var kærlighed ved første blik da jeg så den og det første jeg tænkte på var, det var noget nær den perfekte sensommerkjole.

Blomstrede kjoler kan jeg simpelthen ikke blive træt af. Det har jeg erkendt for længst og selvom vejret nok ikke tillader bare ben, i specielt lang tid endnu, så bliver jeg ved med at spotte og forelske mig i nye af slagsen. Lige nu har jeg f. eks et godt øje til den her i det helt perfekte sensommer-farver og til den her (reklamelinks) som f. eks også sagtens vil kunne fungere over et par strømpebukser eller jeans, når det bliver lidt koldere.

Kan I have en skøn aften derude <3

img_1656

img_1638

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments