TOMBOY STIL, LEVIS JEANS OG EN LÆKKER BAMSEJAKKE

tomboyReklamelinks: Coat: & Other Stories T-shirt: & Other Stories Vest: Arket Jeans: Levi’s Boots: Shoe Biz Bag: Gucci

Glædelig søndag, venner 🖤

Har I haft en skøn weekend? Min har faktisk været ganske fin, til trods for, at jeg har tilbragt enormt meget tid alene. Ført en fredag aften hjemme på sofaen med me-time, take away og en god serie. Hele lørdag dag sad jeg plantet foran skærmen, for at få styr på de sidste ting inden min rejse. Lørdag aften var heldigvis lidt mere festlig, da jeg var ude med gode venner til drinks og Mexicansk mad. I dag har jeg brugt det meste af tiden på at pakke min kuffert og så snart jeg har udgivet det her indlæg, sætter jeg kursen mod lufthavnen. At jeg befinder mig på en stand i 30 grader i morgen, er slet ikke til at forstå. Men hold nu fast hvor jeg altså glæder mig.

Billederne her er fra i fredags, hvor jeg startede dagen med et lille event inde i byen. Som I kan se, så følte jeg ret meget for et ægte tomboy-look. Jeg tror måske det handler om, at jeg simpelthen er så glad for den der vest fra Arket. I det hele taget er jeg virkelig nede med vest-trenden og håbet at jeg kan tilføje et par stykker mere til min garderobe. Mine jeans er også nye og de er en gave fra Levi’s som jeg var så heldig at få med hjem, da jeg var til et event hos dem under modeugen.

Jeg tog dem med hjem uden at prøve dem og selvom jeg – hvis jeg selv skal sige det – er ret god til at vurdere min størrelse, så passer de endnu bedre end jeg havde håbet på. Jeg vil næsten gå så langt som at sige, at de opfylder alle de krav, som jeg har til et par gode løse boyfriend-jeans. Vasken er perfekt, de er behagelige at have på og selvom man måske ikke kan se det, så er der faktisk en del stretch i dem. Mega win.

Jeg elsker virkelig det der drengede look, men det kan også være lidt af en udfordring, fordi det ofte bliver MEGET drenget. Præcis derfor er det også vigtigt lige et tilføje en meget feminin ting eller to. Hvis det ikke var vinter og frostgrader, så havde et par højhælede sko været en god løsning, men her blev det altså lige min elskede Gucci-taske, som hjalp mig. Det klarer den heldigvis også rigtig god!

Kan I have en skøn skøn aften derude 🖤

Læs også: En gul blazer, vintersol og fart over feltet

tomboy

tomboy

TOMBOY STIL, LEVIS JEANS OG EN LÆKKER BAMSEJAKKE 1

tomboy

tomboy

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments