EN GUL BLAZER, VINTERSOL OG FART OVER FELTET

Gul blazerReklamelinks: Blazer: & Other Stories Shirt: & Other Stories Trousers: & Other Stories Boots: Shoe Biz Bag: Boyy

Reklame for & Other Stories

Hola Amigas!!

Hvis I var i København i går, så bemærkede I nok også, at det var den SMUKKESTE dag længe. Ligeså lidt fan jeg er af vinteren, lige så højt elsker jeg alligvel de der helt vindstille dage, hvor der bare er fuld smæk på solen. Og så er det også i dag, at de aller første bitte mikro små forårstegn begynder at vise sig. Dagene er blevet en lille smule længere og når man står i solen, så kan man faktisk også mærke at den varmer. Det er ren magi.

I har nok bemærket at modeugen er i fuld gang og selvom jeg ikke helt er med på den vogn, så var jeg alligevel ude og vise fanen i et par timer i går. Først Resumè’s show og senere til et fint og hyggeligt event med Levi’s. Om aftenen kørte jeg ud i Kødbyen, hvor den stod på middag med Emilie og Danica. Det var altså en fin dag.

Jeg var sørme også hoppet i & Other Stories fra top til tå (lige med undtagelse af støvler og taske) og tro det eller ej, men det var ikke engang planlagt. Det måtte selvfølgelig ske på et tidspunkt, eftersom det unægteligt er det brand, der fylder mest i min garderobe. Jeg elsker simpelthen bare alt hvad de laver. Som prikken i’et så var jeg faktisk også iført en vinterjakke derfra. En, som jeg købte på udsalg i butikken i mandags. Den findes desværre ikke på webshoppen længere, så jeg kan ikke engang linke til den. Men jeg er allerede blevet så glad for den, at I helt sikkert kommer til at se den herinde meget snart.

Blazeren har jeg modtaget i gave af deres søde PR afdeling og det er med sikkerhed den bedste gave jeg har fået i lang tid. Jeg kan godt have lidt svært ved at style blazere, fordi jeg hurtigt kommer til at føler mig lidt for business og fin dame-agtig. Men den her er tilpas anderledes og retro-agtig, at det ikke er noget problem. Bukserne har I efterhånden set så mange gange herinde, at jeg ikke vil snakke mere om den. I hvert fald ikke andet end sige, at jeg ELSKER dem og at de nærmest er mere behagelige end natbukser!

Jeg vil lukke for nu og se at komme ud af døren. I dag er der fart over feltet med et enkelt møde, en frokost aftale og lidt modeuge, hvor jeg skal noget ret spændende med MAC. Husk at I altid kan følge med henne i min story!

Kan I have en smuk dag 🖤

Læs også: En meget varm vinterjakke, min kommende rejse og den der modeuge

Gul blazer

Gul blazer

Gul blazer

Gul blazer

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments