EN MEGET VARM VINTERJAKKE, MIN KOMMENDE REJSE OG DEN DER MODEUGE

Varm vinterjakkeReklamelinks: Jacket: Envii Boots: Ganni Hat: Ganni

Reklame for Envii

Hola Amigas og glædelig søndag 🖤

Jeg kan mærke, at det her gå hen og bliver et meget blandet indlæg, uden nogen dybere mening, som sådan! Jeg har haft et par enormt skønne dage, som primært har stået på familiehygge og vennetid. Fredag var tætpakket med møder, sliders-arbejde, familiemiddag, håndboldkamp og til til sidst en spontan godnat-øl med min veninde Julie. Lørdag bød på vasketid, en løbetur i sneen, morgenmad med en anden veninde og til sidst fødselsdagsfejring af min lille nevøs 5 års fødselsdag. Faktisk kan jeg ikke komme i tanke om èn dårlig ting. Måske kulden og sneen – dem er jeg ikke er bestemt stor fan af. Men når det så er sagt, så er der alligvel et eller andet fint over den dyne der har lagt sig og den ro, som det også har medført. Desuden er det hele også blevet lidt nemmere, fordi jeg har fået verdens varmeste vinterjakke fra Envii. Den er G.E.N.I.A.L. Intet mindre. Især når man lever et liv uden bil og meget lidt kærlighed til offentlig transport og dermed er nødsaget til at cykle mange kilometer hver eneste dag.

I dag er også en god dag. Både pga. den der VM-finale, som jeg slet ikke kan vente med at se og fordi der kun er en uge til, at jeg stikker pakker min kuffert og sætter kursen mod Sri Lanka. Jeg har ikke været ude og rejse siden min Mexico-tur i November og selvom det måske lyder lidt skørt, så føles det som evigheder siden og jeg tror måske også at det er en af mine længste rejsepauser i lang tid. Jeg havde både overvejet en lille solo-tur i December og oprindelig skulle jeg også have været på en presse-ski-tur her i Januar. Skæbnen ville, at ingen af delene blev til noget i denne omgang og selvom jeg elsker at rejse af hele mit hjerte, så har det faktisk været ganske fint lige at falde lidt på plads og bare været hjemme.

EN MEGET VARM VINTERJAKKE, MIN KOMMENDE REJSE OG DEN DER MODEUGE 1Mexico, November 2018

Men tilbage til Sri Lanka. Et sted, som jeg aldrig har besøgt, men som jeg slet ikke kan vente med at opleve og smage på. Mine forventninger er heller ikke blevet mindre, efter at have fulgt med i Emses Eventyr. Jeg skal afsted sammen med min bestie og rejsebuddy, Julie og vi har booket os ind i to forskellige byer. Vi starter i Hikkaduwa og slutter i Unawatuna. Det har været lidt af et research-arbejde og en svær beslutningsproces at finde frem til de steder. Da vi bookede vores flybilletter, var vores viden om landet forholdsvis begrænset og fordi internettet boomer med gode tips og anbefalinger til jeg ved ikke hvor mange vidunderlige steder, var det bestemt ikke nemt at tage en beslutning. Om vi har valgt rigtigt vil tiden vise, men hvis nogen af jer ligger inde med et par gode tips eller tricks til alt fra mad, markeder, strande og oplevelser til mere praktiske informationer, så vil de blive modtaget med kyshånd.

Da jeg sad og skulle finde ovenstående billede frem fra arkiverne, gik det pludselig også op for mig, at jeg aldrig har fået lavet den guide til Playa Del Carmen og Tulum-området. Jeg aner ikke hvordan den kan være smuttet. Jeg ved at flere af jer skal afsted her over vinteren, så jeg vil gøre mit bedste for at få den lavet meget snart. Hvis alt går vel, kommer den op i næste uge.

Speaking of næste uge, så er det jo også modeuge her i København. Det er efterhånden ved at være mange år siden, at jeg har deltaget på den hardcore måde, med at gå fra show til show og hoppe i det ene vilde outfit efter det andet, i håb om at blive spottet af så mange streetstyle fotografer som muligt. Sådan bliver det bestemt heller ikke i år. Jeg kommer til at køre den som jeg plejer; et par enkelte show, et par frokostmøder og et event hist og her. Jeg har i forvejen pakket kalenderen lidt for tæt på private aftaler og hvis jeg kender mig selv ret, så ender jeg med at føle mig lidt presset på tiden, fordi der også er en masse ting der skal lukkes og slukkes!!

Jeg vil slutte af for nu og komme igang med min søndag – som I kan se, så endte det med at blive et temmelig blandet indlæg, uden noget dybere formål. Men den slags skal der jo også være plads til, ikke sandt?

Kan I have en skøn dag derude og nyd sneen, hinanden og ikke mindst håndboldkampen 🖤

Læs også: Perle hårspænder og torsdagssnak

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments