PERLE HÅRSPÆNER, EN STRIKVEST OG TORSDAGSSNAK

Perle hårspænder

Reklamelinks: Vest: Arket Top: & Other Stories Trousers: Gina Tricot Earrings: Jane Kønig

Er det bare mig, eller var det ikke som om, at der ligepludselig kom en hel sværm af perle hårspænder og satte sig i håret på halvdelen af landets piger? Jeg begyndte også at spotte dem hist og her på et tidspunkt i juleferien og da jeg besluttede mig for at hoppe med på trenden, viste de sig at være udsolgt over hele linjen! Kat tippede mig om, at de stadig var på lager hos Birger Christensen, så der susede jeg selvfølgelig ind og fik mit eget eksemplar. Endda til en overkommelig pris på 50 kr. Ikke lige den slags priser, man normalt forbinder med Birger Christensen 😂Nu har de fleste forhandlere vist fået dem tilbage på lager og sidst jeg var i Birger Christensen, havde de rigeligt. Hos And Copenhagen har de også en fin version og hvis man har tålmodighed til at vente på en lidt langsom levering, så har de dem også til under 10 kr. hos Ali Express.

Billederne her er fra i dag – hjemme i min stue, hvor jeg har skruet ekstra meget op for radiatoren! Hold nu fast hvor er det koldt. Jeg har lige været et hurtigt smut nede på mit lokale posthus (for at hente en pakke fra & Other Stories med verdens pæneste blazer i) og selvom vi snakker en gåtur på godt og vel 300 meter, så er jeg fuldstændig forfrossen. Lige nu har jeg lidt svært ved at overskue min dag i morgen, for det bliver en af dem, hvor jeg skal være på farten hele dagen og fra den ene bydel til den anden op til flere gange. Hvor er min flyverdragt?

Nå, men tilbage til mit outfit. Jeg var nemlig hoppet i hele to nye ting. Ting som jeg købte på min lille og spontane shoppetur i går. Vesten er fra Arket og er uden tvivl en kæmpe succes og jeg kan med sikkerhed sig, at det ikke er sidste gange, at I kommer til at se mig i den. Bukserne fra Gina Tricot kom også med hjem i går og jeg har efterhånden snakket om dem så mange gange herinde, at jeg ikke har mere at sige. Udover at jeg elsker dem og måske bare ville ønske, at de liiiiiige var et par cm længere.

Rigtig god aften til jer alle 🖤

Læs også: Vintersol, hverdag og en grøn blazer

Perle hårspænder

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments