VINTERSOL, HVERDAG OG EN GRØN BLAZER FRA & OTHER STORIES

Blazer fra & Other StoriesReklamelinks: Blazer: & Other Stories Trousers: & Other Stories Bag: Marni Boots: Shoe Biz

Reklame for & Other Stories

GLÆDELIG TORSDAG 🖤

Skal vi ikke lige aftale, at de sidste par dages magiske vintervejr, ligger standarden for resten af 2019? Så skal I i hvert fald ikke høre mere brok fra mig. Det er simpelthen utroligt hvad sådan en omgang solstråler i ansigtet kan gøre ved humøret. I går var i det hele taget en ganske dejlig dag. Lige med undtagelse af den forfærdelige togulykke, selvfølgelig. Sikke en trist nyhed at stå op til.

Jeg lavede egentlig ikke noget, der er værd at skrive hjem om. Et møde på Sliders, en tur i fitness, en tur i Rema for at fylde køleskabet op (og fordi min mor havde sendt en besked om, at de havde fået ristede Fava Beans med sea salt og vinegar – dem skal I altså lige få fingre i, hvis I bor tæt på en Rema). Så nåede jeg selvfølgelig også en tur ud i solen og forevige dagens outfit.

Et outfit, der bestod af nogle af mine nuværende garderobefavoritter. Jeg har mere eller mindre boet i de her bukser, siden jeg modtog dem kort før jul. De er ligeså behagelige som natbukser og så elsker jeg bare printet, som nærmest passer til alt. Blazeren havde faktisk sin debut i går, men det er langt fra sidste gang, at den kommer på. Egentlig havde jeg tænkt at den skulle fungere som en forårsjakke, når vi engang kommer dertil, men den er heldigvis så blød og lækker i materialet, at den snildt kan fungere som cardigan her i de kolde tider. Farven er også en af mine favoritter 🖤

Dagen i dag bliver sådan ca. i samme dur. Arbejde på hjemmekontoret, udnytte solen til at få nogle billeder i hus og i aften skal jeg spise og hygge med min veninde. Januar er nu kommet ganske godt fra start.

Kan I have en skøn dag 🖤

Blazer fra & Other Stories

Blazer fra & Other Stories

Blazer fra & Other Stories

Blazer fra & Other Stories

Blazer fra & Other Stories

Læs også

Nye jeans og en varm jakke fra Weekday

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments