OM DEN PERFEKTE SOMMERKJOLE OG ANDRE PÆNE KJOLER

OM DEN PERFEKTE SOMMERKJOLE OG ANDRE PÆNE KJOLER 1Reklamelinks: Dress: Co’couture Bag: Loewe Necklace: Jane Kønig Sandals: Birkenstock

Kjolen er modtaget i gave

Go torsdag formiddag 🖤

Her får I lige endnu en hilsen fra Singapore, hvor klokken snart er sidst på eftermiddag og hvor alt stadig er godt. Lige med undtagelse af, at tiden går lidt for hurtigt – men sådan er det jo når man er i godt selskab! Billederne her er mere eller mindre dugfriske og blev skudt da vi var på stranden tidligere. Jo, man kan faktisk godt tage på stranden i Singapore. Nu kommer det også hurtigt til at lyde som om, at vi bare har ligget og chillet og slappet af hele dagen. Og selvom det kunne have været så er det ikke helt sådan det forholder sig. Vi har skudt content til den store guldmedalje og hjulpet Rikke med hendes Month Of May-kjole-projekt. Det bliver simpelthen SÅ godt og de er så pæne, at jeg kunne hver eneste style i min garderobe.

Men nu hvor vi snakker om kjoler, så ville jeg egentlig bare tjekke ind og vise den her lyserøde skønhed fra Co’couture, som jeg har været så heldig at få med herned. Jeg har ledt og ledt, men jeg har simpelthen ikke kunne finde den online nogen steder. Men den skulle altså meget gerne være i butikkerne nu og ellers lander den nok meget snart. Det er hos Miinto, at jeg har fundet det største udvalg af Co’couture online, så mon ikke det er der, den lander først?

Da jeg så den hænge i deres showroom, var det kærlighed ved første blik. Det er den der helt perfekte sommerkjole, som både er behagelig at have på, som falder helt perfekt og som heller ikke krøller i krøller i kufferten. Endnu bedre er, at den også kan bruges hjemme i Danmark, når foråret engang kommer (og det gør det snart). Jeg tænker at den vil være rigtig fin over et par jeans og med en lille jakke over.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

OM DEN PERFEKTE SOMMERKJOLE OG ANDRE PÆNE KJOLER 2

OM DEN PERFEKTE SOMMERKJOLE OG ANDRE PÆNE KJOLER 3

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments