STRIKVESTEN, DENIMSKIRT OG LIDT TORSDAGSSNAK

strikvestenReklamelinks: Vest: Arket T-shirt: & Other Stories Skirt: Arket Boots: Shoe Biz Bag: Boyy

Strikvesten! Jeg kunne forestille mig, at den deler vandene, men personligt har jeg ret meget optur over den og lige nu, er det nok også en af de tendenser, som jeg er aller mest besat af. Som jeg også skrev i min story på Instagram, da jeg delte de her billeder, så har jeg været på jagt i et hav af genbrugsbutikker, for at se om jeg kunne opstøve et par vintage-udgaver. Dog uden held, men jeg fortsætter jagten. Lige nu har jeg kun den her fra Arket i min samling og i bund og grund er den jo også så basic og klassisk, at jeg egentlig ikke behøver andre. Alligvel kunne det være sjovt at finde nogle lidt mere funky af slagsen. Måske endda en hjemmestrikket version 😉

Billederne her er fra i går, hvor jeg gik all-in på school-girl-looket 😉 Jeg havde en af de dage, hvor jeg var rigtig meget frem og tilbage og hvor der var fart over feltet fra tidlig morgen til aften. Det klager jeg bestemt ikke over, men det stemte ikke særlig godt overens med det store regnvejr, der væltede ind over København om eftermiddagen. Nu må nogen altså gerne slukke for alt det vand. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg er blevet gennemblødt de sidste par dage. eller det har jeg måske, men I ved hvad jeg mener 😉

Men for lige at vende tilbage til mit onsdagsprogram, så startede jeg dagen med et lækker event på den nyåbnede restaurant Glou Glou. Den ligger her på Nørrebro og kunne godt gå hen og blive en af mine favoritter. Den skal i hvert fald tilføjes til min store Guide til Nørrebro. Deres koncept er grønne retter, men der indgår stadig en lille smule fisk og kød. Lige noget for mig. Altså med undtagelse af fiske-delen. De har desuden også stor fokus på vin – igen; lige noget for mig. I går smagte vi deres morgenmad og den var virkelig lækker. Kæmpe anbefaling herfra.

Kan I have en skøn torsdag 🖤

Læs også: Perlehårspænder, en strikvest og torsdagssnak

strikvesten

strikvesten

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments