GUIDE TIL NØRREBRO: RESTAURANTER, SHOPPING OG SKJULTE PERLER

Guide til Nørrebro

Nørrebro in my heart

Hvis I læser med herinde jævnligt, så ved I nok også, at Nørrebro har en særlig plads i mit hjerte. Det er her jeg bor, her de fleste af mine venner bor og her jeg har hele min dagligdag. Det var også her jeg startede mit Københavner eventyr tilbage i 2007 og selvom det også er en bydel, der ikke altid har det bedste ry og at der nok også foregår nogle lidt ubehagelige ting i ny og næ, så kunne jeg ikke komme i tanke om noget som helst andet sted, jeg gerne vil bo.

Nørrebro er grim, smuk, skør og i evig udvikling. Der popper konstant nye butikker og spisesteder op og hver gang jeg har været væk i en uge, så er der sket noget nyt. Det er her kontraterne og de forskellige kulturer mødes og der er vitterligt noget for alle. Jeg får ofte spørgsmål om shopping, spisesteder og andre gode tips til området. Så hermed en guide til Nørrebro. Som sagt sker der hele tiden nye ting herude og derfor bliver den selvfølgelig opdateret løbende!

Vi ses på gaden 🖤

MORGENMAD

Møllers Kaffe

Da Møllers kaffe slog dørene op for et par år siden, stak det vist helt af for dem. Jeg kan i hvert fald huske, at det var noget nær umuligt at få et bord i weekenderne og selv i hverdagene kunne det være svært. Men deres koncept er også helt genialt. De serverer morgenmad hele dagen og det fungerer på den måde, hvor får udleveret et stykke papir, hvor man man sætter et krydset ud fra de retter, man ønsker sig. Man bestemmer altså selv, om man vil have en stor, mellem eller lille morgenmad. Jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse med maden og især deres brød med pisket smør er to die for.

Guide til Nørrebro
Mirabelle

Mirabelle

På Guldbergsgade, tæt på Skt. Hans Torv ligger denne lille perle af en italiensk-inspireret cafè. Indretningen er så fin, at det næsten er umuligt ikke at tage billeder. Udvalget er forholdsvis simpelt, men der er alligvel noget for enhver smag. Men det aller vigtigste ved Mirabelle, er deres surdejsbrød. Jeg vil gå så langt som at sige, at det er det bedste brød, jeg nogensinde har smag. Heldigvis kan man også købe det med hjem og det sker forholdsvis ofte, at jeg lige slår et smut forbi og køber et halvt brød med hjem. Hvis I endnu ikke har smagt det, så er det altså bare om at komme afsted.

Guide til Nørrebro
Depanneur

Depanneur

Depanneur åbnede deres bagel-shop på et hjørne på Rantzausgade i sommeren 2020 og der gik ikke lang tid, før de var all over Instagram. Det forstår man godt, for deres mad og visuelle koncept er virkelig også Instagramable. Jeg fik heldigvis også prøvet det forholdsvis hurtigt og må bare konstatere, at der virkelig er noget om hypen. Jeg har fået MANGE bagels i mit liv og størstedelen af dem, har jeg indtaget i USA. Her er en Bagel med Cream cheese nærmest en slags nationalret. I mange år har jeg savnet en god bagel-joint i København og nu er den her endelig. Jeg kan endda med hånden på hjertet sige, at de bagels jeg har spist på Depanneur er nogle af de bedste, jeg har smagt. Menukortet er forholdsvis simpelt og består primært af en lille håndfuld forskellige bagels. Både af den søde og den salte slags. De serverer mad hele dagen og har endda også åbent om aftenen, hvor man tilmed kan købe øl og vin.

Darcy’s Kaffe

På et gadehjørne, i den ene ende af Rantzausgade, finder man Darcy’s kaffebar og èn ting, kan man være sikker på og det er, at den er prop fyldt med mennesker. De serverer skøn morgenmad og selvom udvalget ikke er stort (granola, brød eller æg) så er kvaliteten i top. De har det lækreste surdejsbrød og rigtig god kaffe. Det er desuden et perfekt arbejdsspot, hvis man gerne vil rykke hjemmekontoret en tur ud.

Guide til Nørrebro - Darcy's kaffe

FROKOST OG AFTENSMAD

Bæst

Man kan næsten ikke nævne Mirabelle, uden også at fremhæve naboen Bæst. En italiensk restaurant, hvis Pizzaer vist nok er blevet udnævnt til at være de bedste i verden. Det er jeg måske ikke helt enig i, men derfor er den stadig et besøg værd. For mig personligt handler det mest om deres burrata. Her kan vi måske snakke om verdens bedste! Priserne er også i den høje ende, men jeg føler bestemt også, at man får noget for sine penge. Stemningen er hyggelig og rar og det er sådan et sted, man har lyst til at sidde hele aftenen.

Guide til Nørrebro - Roberta

Roberta

Hvis jeg skulle nævne èn yndlings-restaurant på Nørrebro, så falder mit valg på Roberta. Jeg har aldrig haft en eneste dårlig oplevelse derinde (og jeg har altså været der en del) og maden er noget af det bedste, jeg længe har smagt. Bag restauranten står Madklubben og derfor er priserne også i en ende, hvor de fleste kan være med. Temaet er latinamerikansk og selvom menuen skifter jævnligt, så kan man altid være sikker på at finde de lækreste tacos, frisk guacamole og sweet potatoe fries. Måske byens bedste af slagsen. Glem ikke at få en af deres lækre drinks og hvis det er sommer, smager det hele bedre, når det nydes under åben himmel. Restauranten er placeret lige ud til søerne og uanset om man sidder inde eller ude, er der ikke en finger at sætte på udsigten.

CICCHETTI

CICCHETTI er en af de nyere på Nørrebro-kortet og er sådan en ægte hypet instagram-darling. Konceptet er en lille antipasti restaurant, der serverer små italienske snacks. Stedet er forholdsvis småt og derfor skal man også være ude i god tid, hvis man vil booke et bord. But it’s worth it. Menuen skiftes ud løbende, men der vil altid være noget for enhver smag. Man sammensætter selv sin menu alt efter sult og behov. Alt er lavet af gode råvarer og det lille lokale og åbne køkken skaber en perfekt og top-hyggelig stemning.

GUIDE TIL NØRREBRO: RESTAURANTER, SHOPPING OG SKJULTE PERLER 1
Billedet er lånt af sliders

Sliders

Sliders har naturligvis en særlig plads i mit hjerte, fordi jeg er så heldig også at være ansvarlig for deres sociale medier. Men når det så er sagt, så ER det altså et sted, som er værd at besøge. Konceptet er små burgere, hvor man typisk bestiller tre stk. sammen med en side (fritter eller salat). Der er altid 10 forskellige sliders at vælge imellem. 9 faste og en månedens slider, som selvfølgelig bliver skiftet ud hver måned. Stemningen i restauranten er low key og hyggelig og fungerer både som et sted, hvor man hurtigt kan smutte forbi og som et sted, hvor man snildt kan sidde i flere timer og nyde en drink eller 3.

Mæxico

Da jeg opdagede, at Mæxico (det gamle Barburrito) åbnede en restaurant på Nørrebro, havde jeg svært ved at få armene ned. Min kærlighed til det Mexicanske køkken er noget nær uendelig, men desværre er udvalget af god mexi-mad i København ikke specielt stort. Men hos Mæxico ved de altså hvordan den skal skrues sammen og deres menukort indeholder alt det bedste fra Tacos, Bowls og Burritos. Det samme gør deres drikkekort, hvor man både kan få klassiske drinks som f. eks Margarita og Mojitos. Stemningen er så ægte som den kan blive og det er lige før, at man rent faktisk glemmer, at man egentlig bare sidder på Skt. Hans Torv og ikke under den varme Mexicanske sol.

Guide til Nørrebro - Mæxico
Mæxico

Hooked

Det er måske lidt skørt, at en ikke-fiske-spisende person som jeg, vælger at fremhæve Hooked. Ganske enkelt forbi vi har at gøre med en restaurant, der udelukkende serverer retter med fisk. Heldigvis er det et “ingrediens” som man snildt kan fravælge og det er selvfølgelig bare hvad jeg gør. Deres Pokè Bowl er genial og noget nær byens bedste. Det samme er deres Vinegar Fries og Coleslaw og hvis man er så heldig at få en plads i den lille restaurant, så kan man også nyde en G&T fra fad.

Guide til Nørrebro - friheden
Friheden

Friheden

Friheden kunne sættes ind i samtlige af guidens mad-kategorier og af alle mine stamsteder er den nummer 1. Lige siden de slog dørene op i sensommeren 18 har jeg været solgt. Indretningen er on point, det samme er stemningen, beliggenheden og servicen. De serverer både morgenmad, frokost og aftensmad og udvalget er simpelt, overskueligt og vildt lækkert. Priserne er gode og det er sådan et sted, der samler alt fra studiegrupper, smarte møde-typer, mødre grupper, folk der skal have en fyraftens-drink osv. Jeg er fan. Kæmpe fan.

Thai Pan 

Eller “den der Thai-biks ved søerne” som den vist mere går under, blandt de lokale. Nærmere bestemt midt på Peblinge sø, finder man den lille restaurant. Udover at have lidt af en lækker beliggenhed, så ser den faktisk ikke ud af specielt meget. Men det ændrer ikke på, at de serverer noget af byens bedste thai-mad, hvis I spørger mig. Det er også en Thai-biks i den lidt mere eksklusive afdeling, hvilket deres, forholdsvis simple, menukort vidner om. Selvom man ikke kan vælge mellem 20 forskellige curries, så har de alligvel de gode klassiske af slagsen og så laver de også en Pad thai, jeg ofte drømmer om.

Guide til Nørrebro

Baka d’busk 

Om man er vegetar eller ej, så MÅ man ikke snyde sig selv for at besøge Baka d’busk. Det er en restaurant, som kalder sig selv, for en plantebistro og selvom det hurtigt lyder som noget i den veganske og lidt for sunde ende, så er det ikke der, vi er. Deres speciale er vel og mærke grøntsager og samtlige retter er også baseret på grønt. Dog med det vildeste twist og alt hvad jeg har fået dernede, har smagt at så meget, at jeg har haft svært ved at få hænderne ned. Portionerne er store, nytænkende og som sagt, fulde af smag. Jeg kan på det aller varmeste anbefale deres “karotter” som er en ret bestående af stegte gulerødder, majs, popcorn og en sauce, sendt fra himlen. Restauranten, som er placeret på Rantzausgade, gør ikke det store larm af sig, udefra men så snart man kommer ind bag den smalle dør, gemmer der sig et par store lokaler, hvor der er fyldt med god stemning. Et ideelt sted at starte en god weekendaften. Priserne er i middelklassen og en ret koster mellem 100 og 200 kr.

Guide til Nørrebro - bakadebusk

Mahalle

Har man, ligesom undertegnede, en forkærlighed for det mellemøstlige køkken, så er Nørrebro altså ikke noget dumt sted at bo. Shawarmabarerne ligger på række og der er rig mulighed for at blive tilfredsstillet. Så er der også Mahalle på Birkegade. En lille libanesisk perle, som serverer alt det bedste fra egnen. Hummus, fattouch, Halloumi, fladbrød og jeg ved snart ikke hvad. Alt smager som var man i Libanon og alle retter er vegetariske. Det eneste minus er, at de lukker kl. 20 så det er desværre ikke et af de steder, man bliver hængende hele aftenen.

Guide til Nørrebro

Bar Pasta

Lige ved Nørrebroparken finder man denne lille perle. Som navnet næsten antyder, så serverer de pasta og antipasti (og selvfølgelig med vino on the side) Menukortet er yderst simpelt og det samme er indretningen. Der er heller ikke meget plads, så hvis man vil sikre sig et bord, vil jeg anbefale at booke inden.

Guide til Nørrebro
Bar Pasta
Guide til Nørrebro - Oysters and grill
Oysters & Grill

Oysters & Grill

Vil man gerne sikre sig en god aften ude, hvor den både står på god mad og god stemning, uanset om det er fredag eller mandag, så skal man tage på Oysters & Grill. Navnet i sig selv, beskriver hvad menuen byder på, men jeg kan f. eks også anbefale deres falafler. Desuden har de et stort udvalg af små og delevenlige retter, hvilket jeg personligt er stor fan. Stemningen er altid i top, indretningen er sjov, finurlig og ung og priserne ligger i den ende, hvor de fleste kan være med.

Guide til Nørrebro - Flavour Bastards
Flavour Bastards

Flavour Bastards

Midt på Ravnsborggade ligge Flavour Bastards og hvis I spørger mig, er det en af Nørrebros bedst skjulte perler. Hele menuen er vegansk, men der er bestemt ikke sparet på smagene og udvalget. De serverer alt fra lækre morgenmads-bowls til salater, burger og små sides. For slet ikke at tale om deres fantastiske sweet potatoe fries. Måske nogle af de bedste i byen. De deler desuden lokaler med cocktailbaren, Lulu, så selvom det hele måske lyder lidt sundt og helse-agtigt, så kan man altså sagtens et par drinks eller en lækker flaske vin.

CAFÈER & BARER

Arrebro

Arrebro er en af mine “lokale” og ligger en spytklat fra min lejlighed. Det er en hyggelig lille cafè, placeret med udsigt over Den Sorte Plads. Om sommeren kan man også sidde på deres lille udeareal og de serverer både kaffe, morgenmad, snacks og vin og øl. Desuden har de byens bedste mandel croissant, som også gået hen og blevet berygtet. Laptops har ingen adgang, så det vil være synd at kalde den arbejdsvenlig. Til gengæld er den yders samtale-venlig.

Coffee Collective

Det er vist de færreste københavnere, som ikke kender til Coffee Collective og uden at skulle gøre mig alt for klog, så har jeg også en fornemmelse af, at det er et af steder, som rigtig mange turister besøger. Deres Nørrebro-kaffebar er placeret på hyggelige Jægersborggade og deres specialitet er kaffe – og ikke så meget andet. Man kan selvfølgelig altid få et lille stykke kage eller anden snack, men det er kaffen, man skal komme efter. Det kan til gengæld også godt betale sig, for den smager intet mindre end helt fantastisk. Måske vil jeg gå så langt som at sige, at de serverer Københavns bedste kaffe.

Cafè Taxa

Cafè Taxa var en stam cafè i mange år. Både fordi den er enormt hyggelig, men også fordi det var et af de eneste rigtig gode steder på ydre Nørrebro, hvor jeg bor. Men de seneste år har tingene taget fart og nye steder popper op hele tiden og man kan ikke komme uden om, at det naturligvis skaber lidt konkurrence. Men selvom jeg ikke besøger Taxa så ofte længere, så er det altså en god klassiker, hvor man aldrig går galt i byen. De har åbent hele dagen og serverer både morgenmad, frokost og aftensmad. Udvalget er simpelt, men altid godt. Om sommeren kan man nyde deres udeservering, hvor der er plads til alle og der er næsten ikke noget mere hyggeligt end at sidde der og nyde en kold øl. Heldigvis har de også formået at skrue op for hyggen indenfor og der er også altid hyggeligt på en kold vinterdag. Jeg kan varmt anbefale deres hjemmelavede myntelemonade eller en Fynsk forår på fad, som de altid serverer i sommermånederne.

Guide til Nørrebro - cafe taxa
Cafè Taxa

BRUS

BRUS er et af de steder, hvor faktisk kan være svært at få plads på en mandag i januar og gæsterne er en god blanding af lokale og turister. Det er et genialt sted at snuppe en fyraftensøl og jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange gange, jeg har været på besøg. Den er placeret et stenkast fra Skt. Hans Torv og lige ved siden af både Mirabelle og BÆST. Baren ligger i en kæmpe bygning, hvor der både er restaurant og bryggeri. De brygger selv deres øl og det er selvfølgelig også dem, man skal komme for. Der er noget for enhver smag og en pilsner-pige som mig, bliver aldrig træt af deres Nørrebro-øl. Prøv den.

Paradiso

Nørrebrogadee har aldrig været kendt som Københavns mest interessante gade. Nærmere kende de fleste den nok som stedet, hvor kiosker og shawarmabarer ligger side om side. Men faktisk er der sket en del, de seneste år. Der er kommet flere hyggelige cafèer og barer. En af dem er Paradiso, som faktisk hører sammen med naboen, Cicchetti. En simpel bar, der serverer italienske vine og små lækre snacks. Indretningen er ekstremt pæn og det er et af de steder, som er perfekt til en pre-dinner drink, eller hvis man lige skal mødes til et glas efter arbejde.

Guide til Nørrebro - Paradiso

Heimdalsgade22

For mig bliver det næsten ikke mere lokalt end med Heimdalsgade22. Den er nemlig placeret i samme bygning som min lille lejlighed. Det er en lille hjørnecafè placeret på Den sorte plads og  på mange måder er den indbegrebet af Nørrebro. Om sommeren er der fyldt med liv og glade dage ved udeserveringen og om om vinteren kan man hygge i de hjemmelige lokaler. De serverer kaffe, hjemmelavede boller og flaskeøl. Simpelt med godt og et perfekt sted til en kaffeaftale.

TAKE AWAY

SMAG

I de seneste år er der poppet den ene salatbar op efter den anden i København og selvom smag var en af de første, så bliver den også ved med at være blandt mine favoritter. De har butikker flere steder i byen og på Nørrebro er den placeret på Fælledvej. Lige på vejen hjem for de fleste Nørrebro’ere. De serverer både en dagens ret, sandwiches og en lille eller stor salat med lækkert brød på siden. Salaterne er blandede og man vælger typisk mellem 3 eller 4 forskellige. Udvalget varierer, men det er altid sindsygt lækkert og friskt. Priserne er også rigtig gode og er noget de fleste kan være med på.

Guide til Nørrebro - california kitchen
California kitchen

California Kitchen

California Kitchen har vist redet på en succes-bølge siden de slog dørene op for et par år siden. Selv har jeg også været en flittig kunde, for jeg kan simpelthen ikke få nok af deres lækre bowls. Man kan vælge mellem mange forskellige og der er smage fra hele verden; Der er en mexicansk version, en thailandsk, en klassisk pokebowl og selvfølgelig er der også mulighed for at blande sin egen. Selv går jeg altid efter deres Mexicali Bowl, som smager som en bid af himlen.

Durumbar

Man kan næsten ikke snakke om Nørrebro uden også at snakke om shawarmabarer. Igennem årene har jeg også prøvet en del af dem og selvom udvalget er rigtig godt, så er der INTET der slår Durumbar. Deres ruller er SÅ lækre, kæmpe store og fyldt med friske grøntsager. De er også kendt for deres falafler, som smager himmelsk, men som også er i den lidt greasy ende. På Durumbar kan man faktisk også køre den sunde stil, for de har et gigantisk udvalg af salater og hvis man vælger at blande sådan en, bliver den servere med deres lækre brød og verdens bedste hummus. Jeg  bliver aldrig træt af det sted.

SHOPPING

Guide til Nørrebro - adelie

Adèlie

Hvis jeg en dag fik mulighed for at tømme èn butik på Nørrebro, så skulle det uden tvivl være Adèlie. Den er placeret på Guldbergsgade – lige ved Skt. Hans Torv og selvom den er lille bitte, så er det lidt af et mekka. De køber altid de bedste varer hjem og forhandler brands som Stine Goya, Ganni, Blance, Anni Lu og mange andre. Butikken er fyldt med fine farver og det er næsten umuligt at gå tomhændet derfra.

Guide til Nørrebro
TÚ A TÚ

TÚ A TÚ

København er proppet med gode luksus-secondhandbutikker, men den bedste af dem alle, finder man midt på Jægersborggade. Tu à Tu forhandler lækre secondhandvarer fra brands i mellemklassen. Her kan man både finde COS, Arket, & Other Stories, Second Female, Mads Nørgaard, Stine Goya, Ganni osv. Priserne er rigtig gode og man sparer ca. halvdelen af hvad varen koster oprindeligt. De får enormt mange indleveringer og derfor er der også konstant udskiftning i varerne. Jeg kigger fordi flere gange om ugen og finder mere eller mindre altid noget, der frister.

Prag

Nørrebro kunne godt gøre det lidt bedre, når det kommer til gode vintagebutikker, men i begyndelsen af Nørrebrogade lille Prag og det er et af de steder, jeg smutter forbi så snart muligheden byder sig. Priserne er rigtig gode og de har et overvældende udvalg af flotte blomsterkjoler, fine pelse, sweatshirts og tørklæder. Desuden er deres smykke og accessories-udvalg alene et besøg værd.

Guide til Nørrebro - Prag

Dimseriet

Dimseriet er en fin lille butik på Stefansgade, der sælger blomster, brugskunst, køkkenting og legetøj. Det er afgjort det sted jeg tyer til når der skal købes blomster eller når min altan skal have en opgradering. Lokalet er lille, men totalt proppet og der er altid en hulens masse ting at kigge på. Det er også det sted, som min mor altid lige skal forbi, når hun er på besøg.

Guide til Nørrebro - chao chao
Chao Chao

Chao Chao

Nogen vil måske mene, at det er lidt skørt, at en butik som Chao Chao ligefrem skal med i en guide, men jeg ved, at flere af mine fellow-Nørrebro’er er enige i, at den faktisk kan være lidt af et skattekammer. Butikken er placeret på den ydre del af Nørrebrogade og udefra ligner det mest af alt en rodebunke. Det er det egentlig også, men hvis man lige tager sig tid, så kan man faktisk finde en masse gode ting. De sælger alt fra pynt til babyshowers, kufferter, make up, smykker, diverse plastisk-ting til hjemmet og alle mulige andre ting, som man slet ikke har brug for. En sjov og skør butik, som alligvel er et besøg værd.

Craft Sisters

Har man en svaghed for gulvtæpper, pæne krukker og andet farverigt interiør, må man ikke snyde sig selv for at besøger Craft Sisters på Jægersborggade. Det er en lille bitte biks, som sælger tæpper, tekstiler og interiør fra Nepal, Indien, Marokko, Afrika. Alt er nøje udvalgt og alle deres varer er så smukke. Desuden er priserne faktisk til at overskue og så handler de direkte med producenter, når det er muligt og køber fra flere organisationer, der arbejder for at styrke kvinders kompetencer.

Guide til Nørrebro - craft sisters
Guide til Nørrebro - evighedsblomster

Evighedsblomser

På en stille sidegade lige ved Nørrebros Runddel, finder man evighedsblomster. Den fineste lille butik som (sjovt nok) er proppet med tørrede blomster. Her kan man enten købe en færdigbundet buket eller vælge at få lavet en fra bunden, efter eget ønske om farve og størrelse. Pigerne i butikken er noget af det sødeste og de brænder tydeligvis for deres fag. Første gang jeg var forbi, foreslog de f. eks, at jeg tog et par billeder af mit hjem og kom forbi med dem. På den måde kunne vi sammen, skabe den helt perfekte buket. Endda en, der kan holde i flere år.

Moment Kbh

Moment er nok en af mine yndlings-butikker på hele Nørrebro. Fra sekundet man træder ind i lokalet, føler man sig lukket ind i et unikt skattekammer. Butikken er ejet af to mænd, som tydeligvis brænder for indretning og interiør. De opkøber diverse fund fra rundt omkring i landet og i Sverige. Alt fra møbler til små finurlige figurer. Mangler man f. eks en pæn og unik vase, så finder man den helt sikkert her og så er de også altid klar på en lille sludder. Priserne er desuden også helt retfærdige, hvilket ikke altid er tilfældet i hovedstadens secondhand-butikker.

Guide til Nørrebro - Moment
Moment kbh

GRØNTHANDLERE OG ANDRE KLASSIKERE

Guide til Nørrebro - Lygtens Bazar
Guide til Nørrebro

Lygten Bazaar

Hvis I følger med på min Instagram, så har I nok set, at jeg ofte deler billeder fra Lygtens Bazar. Jeg siger jer, at det er et MEKKA uden lige, når det kommer til indkøb af grønt og diverse udlandske råvarer så som bønner, nødder og alle de andre ting, som man ikke lige kan købe i Netto. Deres priser er vanvittige og ikke altid til at forstå. De har vitterligt alt hvad man behøver og hver gang man kommer forbi, kan man være sikker på, at gøre et godt fund. Nogle dage har de f. eks en hel spand med cherrytomater til 5 kr. agurker til 3 kr. granatæbler til 2 kr. 10 lime for 10 kr. osv. Økologisk er det nok ikke, men billigt som bare pokker. Der er altid verdens længste kø og jeg har en lille idè om, at det også er her, at alle shawarmabarerne køber ind.

El Hassan cykler

El Hassan er kendt af alle på ydre Nørrebro og det er vist også her, at langt de fleste får lavet deres cykler. Selv kigger jeg gerne forbi et par gange om året, for at give mit yndlings-transportmiddel en lille opfriskning. Det er Hassan selv og hans kone, som styrer biksen og selvom de altid virker lidt småstressede, så er der ikke en finger at sætte på deres service. Jeg har aldrig ventet mere end 24 timer på at få noget fikset og hans priser er virkelig gode. Er der lige en lille ting der skal strammes hist og her, så tager han ikke ekstra for det…

Opdateres løbende….

LÆS OGSÅ: Restaurantanmeldelse: Madklubbens Foodclub

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments