FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Fredag og årets første forårsdag på èn og samme dag! Så kan man da næsten ikke bede om mere. Det skulle da lige være en masse solskin og det ser det jo også ud til, at vi blive beriget med 🖤I skrivende stund har jeg lige været ude og løbe en tur rundt om søerne og sidder nu med min morgenmad og min morgenkaffe. Jeg har ret en skøn dag foran mig og i det hele taget er jeg svært tilfreds med mit weekendprogram.

Her til formiddag skal jeg på besøg hos et PR Bureau. Både for at kigge lidt på de nye varer og for at låne lidt sommertøj, som skal med på min kommende Singapore-rejse. Derefter skal jeg ind til Smilesdesign og have lavet en 3D-scanning af mine tænder så der kan blive lagt en plan for mit forløb med Invisalign-bøjlen. I aften skal jeg hjem til min søster og vi skal bare hygge, spise take-away og se X-Factor. Lørdag dag står på oprydning og nok også lidt arbejde. Om aftenen har jeg madklub med mine veninder og når den falder i en weekend, så inkluderer det oftest et (eller 4) ekstra glas vin. Søndagen skal jeg bruge til Society B og Friends-loppemarked, som vi holder i Bazaar’s lokaler inde i byen. Jeg håber sådan at se flere af jer.

Det eneste negative jeg kan sige om den kommende weekend er, at jeg ærger mig gul og blå over, at jeg ikke har billetter til Post Malone-koncerten i Royal Arena. Jeg kan tydeligt huske hvor begejstret jeg var, dengang det blev annonceret at han kom til landet. Hvordan jeg så endte med IKKE at købe billetter, må I simpelthen ikke spørge mig om. Det hænger jo heller ikke ligefrem sammen med mit nytårsforsæt om at gå til flere koncerter!

& Other Stories skjorteForårssol og skjorte fra & Other Stories Bukser fra Gina Tricot og taske fra By Far


Hvordan ser jeres weekendplaner ud? Er I måske så heldige at have billetter til førnævnte koncert? Eller skal I også bare hygge og se X Factor? Uanset hvad, så har jeg selvfølgelig lige samlet en håndfuld tips og tricks til hvad tiden kan bruges på!

● På søndag skal I selvfølgelig komme forbi Society B & Friends-loppemarkedet. Det er et ret stærkt line up, hvis jeg selv skal sige det og der er næsten garanti for at gøre et godt fund. Læs mere henne på Facebook eller på flyeren herunder.

● Hvad med en god klassisk forårsrengøring? Det lyder måske ikke som den mest interessante beskæftigelse, men kan vi ikke godt blive enige om, at det føles SÅ godt, når det er gjort.

● Lagersalgsæsonen står for døren og i denne weekend er det Baum und Pferdgarten, der fylder Nørrebrohallen op. Jeg kan ikke helt gennemskue, om det er en fordel eller en ulempe for mig, at jeg bor tre skidt derfra.

● Smut forbi Busigirl, hvor der netop er kommet en ny episode, hvor temaet er det der med at have travlt, bare for at have travlt. Jeg glæder mig rigtig meget til at lytte til det, for det er et tema, som jeg selv har filosoferet over.

● Der er også godt nyt til alle mine fellow Solange-fans. Hun har netop smidt et helt nyt album på gaden. Jeg har allerede lyttet til det og synes måske at det er lidt mærkeligt. Men måske skal det bare have lidt tid 😉

Kan I have en smuk weekend 🖤

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments