2019: MINE DRØMME, HÅB OG FORVENTNINGER

HAPPY NEW YEAR!!!

Kom I godt ind i det nye år? Jeg havde sådan en skøn aften omgivet af gode mennesker, masser af lækker mad, fest farver og store mængder champagne og hvad der nu ellers hører sig til. Nu står den til gengæld på en seriøst alkohol-detox. Jeg har ikke ligget på den lade side den her juleferie og af en eller anden grund føles det som om, at den har varet i evigheder. Det bliver nu ganske godt med lidt hverdag igen. Jeg er i hvert fald mere end klar!!!

Det er jo ved at være en tradition at årets første indlæg herinde, handler om mine drømme, håb og forventninger til det kommende år. Vi kan vel også bare kalde det for en liste med nytårsforsætter 😂Hvis I var forbi herinde i går, så så I nok også mit indlæg, hvor jeg fulgte op på sidste års liste. Jeg nåede godt og vel halvdelen af mine mål og drømme. Det synes jeg faktisk er ganske fint, for nogle af dem er også i den lidt store og ambitiøse ende. Men det betyder også, at enkelte af dem ryger med over på den nye liste.

Lad os gå lige til det og se på, hvad jeg håber at det kommende år kommer til at byde på 🖤

nytåtsforsætEt direkte postkort hjemme fra soveværelset på Nørrebro. Sengetøjet er fra HAY og min pyjamas er fra Lulu’s Drawer

● Rejserne må gerne fortsætte og som mit liv ser ud lige nu, så vil det ikke gøre mig det fjerneste, hvis det blev i samme omfang som 2018. Årets første store rejse er allerede booket og om lidt over en måned sætter jeg kursen mod Sri Lanka. Derudover vil jeg gerne besøge flere af Balkan-landende f. eks Montenegro. Jeg vil gerne udforske mere af Mellemamerika og det Caribiske område. Derudover byder min rejse-bucket-liste på steder og lande som Zanzibar, Dubai, Fiji, Fransk Polynesien, Vietnam.

● Jeg vil hjertens gerne fortsætte med at øve mit spanske. I månederne op til min Mexico-rejse gik jeg all in og fik næsten mit niveau op hvor det var, dengang jeg fik i 3.G havde det på højniveau og nærmest tænkte på spansk. Jeg elsker det sprog og det vil næsten være dumt at slippe det nu.

● Jeg vil gerne søsætte det projekt, som jeg går og arbejder lidt på. I skrivende stund mangler jeg bare alt det praktiske og nok også troen på, at jeg rent faktisk kan.

● Den her er en genganger fra sidste års liste; Jeg vil så hjertens gerne gå til flere koncerter. Jeg hører musik 80% af mine vågne timer og det er også noget jeg nørder ret meget i min fortid. For 4-5 år siden var jeg nærmest til koncert en gang om ugen. Spørg mig ikke hvorfor, at antallet af koncertoplevelser i 2018 kan tælles på èn hånd. Big mistake.

● Jeg vil gerne spice designet her på bloggis lidt op. 10 års arkiver giver alligvel en del indhold og der er en del gode guides, opskrifter og den slags derude, som ikke kommer helt til sin ret.

● Jeg vil gerne blive en bedre fotograf og udfordre mig selv på den front. At tage billeder er jo unægteligt en stor del af mit arbejde og har været det i mange år, men jeg føler lidt, at min udvikling er gået i stå. Både hvad angår at tage billede og at redigere dem.

● Jeg vil gerne blive forelsket. Ja.

● Jeg vil gerne blive bedre til at opbygge en struktur omkring omkring mine mål. Jeg har altid en million milliard ting, jeg gerne vil og hver dag står jeg op til verdens længste liste over ting jeg gerne vil nå. Der er altid så meget, at jeg ender med at miste overblikket og så ryger motivationen og overskuddet også. Det skal der rettes op på.

● Jeg vil gerne få et bedre forhold til Instagram. Det har været lidt turbulent de sidste par år.

● Jeg vil gerne rejse til et sted og være der i en længere periode. Vi snakker ikke sådan et halv år-agtigt. Nok nærmere en måned. Jeg har også overvejet, om det kunne slåes sammen med det der med, at forbedre mit spanske. Nu skal jeg bare lige finde en interessant destination.

● Vigtigst af alt, så beder jeg faktisk ikke om mere, hvis folk omkring mig bliver ved med at have det godt og være sunde og raske.

Hvis I har lyst, må i hjertens gerne dele jeres mål for det kommende år. Jeg elsker at lære jer bedre at kende 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments