OM VINTERDAGE, VINTERSOL, HVERDAGEN OG ET MØRKT OUTFIT

Rouje knitReklamelinks: Knit: Rouje Jeans: & Other Stories Jacket: Ba&sh Boots: Shoe biz Bag: J.W Anderson

Reklame for Ba&Sh og Shoe Biz

Hola Amigas!

I går kom jeg tilbage til København efter endnu en skøn weekend på Fyn. En weekend, der godt nok bød på lidt for meget regn og blæst. Ja, selv på Fyn kan det også være dårligt vejr 😉 Men jeg hyggede mig, kan I tro. Med god mad, rødvin, løbeture i skoven, hygge med min familie og en lille roadtrip på landet med min barndomsveninde!

I går tilbragte jeg til gengæld det meste af dagen foran computeren, for lige pludselig var det som om, at hverdagen for alvor begyndte igen. Jeg havde i hvert fald pludselig en rødglødende indbakke. Eller også føltes det bare overvældende, fordi den har været helt død og stille i en lille måned. Men jeg klager ikke, for jeg trives ærligt talt bedst, når der er noget at rive i 🙂 Min aften blev brugt på at researche på Sri Lanka sammen med min veninde og bedste rejsemakker. Lige pludselig er der jo kun godt 3 uger til afgang og med den kulde, der pludselig kom ind over os, så føltes det ekstra godt. Manner hvor jeg glæder mig. Husk at I som altid hellere end gerne må sige til, hvis I ligger inde med godt tip eller to 🖤

Rouje Knit

Og billederne her, de er sørme også fra i går. For jovist var det hundekoldt, men der var fuld smæk på solen og det i sig selv er jo lidt af en sensation på denne årstid. Mere af det, tak. Hvis man lige ser bort fra min strik, så var jeg hoppet i et ret mørkt outfit og det ligner mig ellers ikke, men jeg havde ikke så mange andre muligheder, end det, jeg havde pakket i min kuffert. Nogen gange kan det også være ganske godt og sjovt nok, så er det altid de dage hvor jeg bor i min kuffert, at jeg ikke har tøjkrise.

I dag har jeg været frygtelig tidligt oppe. Ikke fordi jeg skulle, men fordi jeg sover helt elendigt for tiden. Altså vi snakker sådan noget, hvor jeg vågner før kl. 6. Det udnyttede jeg med en løbetur rundt i en menneskeforladt by, som var ved at gøre sig klar til myldretiden. Lige straks hopper jeg op på cyklen og sætter kursen ind mod byen, hvor jeg bl.a skal til forårs-event med dem her.

Kan I have en smuk dag 🖤

Rouje Knit

OM VINTERDAGE, VINTERSOL, HVERDAGEN OG ET MØRKT OUTFIT 1

Rouje Knit

Rouje Knit

Læs også: Vinterdage og vinteruniformen

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments