VINTERDAGE, VINTERUNIFORMEN OG YNDLINGSJEANS FRA & OTHER STORIES

vinteruniformenReklamelinks: Jacket: Bershka Shirt: Dawn X Dare Jeans: & Other Stories Boots: Shoe Biz Bag: Marni Beanie: Ganni

Reklame for & Other Stories

Hola Amigas 🖤

Kom I godt tilbage til hverdagen i går? Eller var det lidt for hårdt? Af en eller anden mærkelig grund, så kunne jeg slet slet ikke komme op, da min alarm ringede ved 7-tiden. Jeg havde ellers virkelig set frem til at komme back to business, men jeg siger jer, at det tog sin tid. Jeg var sløv og ugidelig hele formiddagen og jeg tror faktisk ikke at jeg fik udrettet noget som helst fornuftigt. Jeg brugte i hvert fald alt for mange timer på at sidde og glo ind i min computerskærm.

Bedre gik det heldigvis op af dagen, hvor jeg var til det fineste event på Christianshavn sammen med Smuuk skin og en håndfuld blog-kollegaer. Det var så skønt at se folk igen, efter den lange juleferie. Det blev heller ikke mindre fint af, at det blev holdt i et orangeri med blomster over alt. Det satte altså lidt farve på verdens mest grå og kedelige januardag. Om aftenen var jeg vært for min madklub, hvor den stod på Chili Sin Carne og mandagsvin. Så ja, jeg klager faktisk slet ikke..

Billederne her er ikke engang fra i går, men fra i lørdags. Jeg var igen igen hoppet i mine sorte yndlingsjeans fra & Other Stories, som bare bliver mere og mere yndlings, for hver gang jeg har dem på. De bliver helt sikkert endnu bedre, når de kan bruges med bare ankler. Ja, der er mange ting der bliver bedre, når man kan have bare ankler. Vidste i forresten, at dagens længde nu er tiltaget med 17 min? Det er da faktisk en del!

Og på den note vil jeg lukke ned for nu! Jeg skal nemlig et smut ind til Gun Britt hos have en meget tiltrængt klipning! Husk at I selvfølgelig kan følge med henne på Instagram.

Kan I have den skønneste dag 🖤

Læs også: Vintersol, hverdag og en grøn blazer fra & Other Stories

vinteruniformen

vinteruniformen

Vinterdage

vinteruniformen

vinteruniformen

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments