UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Budgetfund

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. H&M Trend 3. Gina Tricot 4. H&M 5. COS 6. & Other Stories 7. & Other Stories 8. H&M Trend 9. Gina Tricot

Aller glædeligste lørdag 🖤

Har I lagt sjove planer for dagen? Ellers har jeg et udemærket forslag til jer; bliv under dynen, undgå regnen og brug lidt (meget) tid på noget webshopping! Det vil i hvert fald også være en ganske fin måde at komme i forårsstemning på, for ja, det begynder altså at vælte ind med fine forårssager derude.

Allerede – fristes man næsten til at sige. Men sådan er det jo efterhånden gået hen og blevet i mode-land. Der er vendt op og ned på årstiderne og det er som om, at man altid lige er en sæson foran. Om sommeren synes jeg faktisk at det er forholdsvis irriterende, men på den her årstid er det alligvel ganske rart at blive mindet om, at de lysere tider venter rundt om hjørnet. At de fleste ting, så som sommerkjoler, badetøj og shorts, ofte er ret ubrugelige, er en helt anden sag 😂

Som altid har jeg lige været et smut forbi de bedste webshops og fundet 9 fine ting, som alle koster under 500 kr. Som I måske også kan se, så har jeg forsøgt at forene vinter med forår. Altså fine og lyse farver, kombineret med ting og styles, som rent faktisk kan bruges nu. Hos mit all time favorit-brand & Other Stories er det væltet ind med pæne ting de sidste par dage og jeg kunne snildt købe mig fattig. Jeg er f. eks 90% sikker på, at den hvide skjorte (nummer 6) nok skal lande i min garderobe inden for den kommende tid. Den lyserøde blazer fra Gina Tricot (nummer 9) kan virkelig også noget og er i det hele taget en god hjælper i disse tider, hvis man gerne vil holde sig varm og se smart ud på samme tid.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments