JANUARS SKØNHEDSFAVORITTER; GLOW OG PLEJE AF VINTERHUD

skønhedsfavoritter

🖤 Glossier; Mint Balm Dotcom

Da Glossier, for et halvt årstid siden, annoncerede, at de begyndte at sende til Danmark, der var jeg bestemt en af dem, som jublede. Ligesom at jeg også, inden da, var en af dem, der altid hamstrede når jeg var i USA eller fik folk der skulle derover, til at købe produkter med hjem. Utroligt nok, har jeg ikke udnyttet de nye muligheder før nu. For et par uger siden lagde jeg en lille bestilling og den bestod bl.a af et af mine yndlingsprodukter derfra. Nemlig Balm Dotcom i mint-versionen. Det er altså en af de aller bedste lip-balms på markedet. Den holder i 100 år og giver læberne sådan et helt perfekt, naturligt og blødt look.

🖤Glossier; Super Bounce Serum

Den samme bestilling indeholdt også deres hypede Bounce Serum. Et produkt, jeg både har læst og hørt enormt meget om. Nu har jeg brugt den i et par uger og må bare tilslutte mig hypen. Før det første er den super lækker i konsistensen. Nem af fordele og drøj i brug. Lige nu er min hud inde i en periode, hvor den har en fin fugtbalance og netop her, er den helt genial, fordi den ligesom bare “bevarer” den fine balance. Den tilfører stadig fugt men ikke så meget, at den fedter.

skønhedsfavoritter

🖤Estèe Lauder; Day Wear Eye

Jeg må jo bare erkende, at jeg er kommet op i en alder, hvor det der med at bruge øjencreme er en ret god idè. Det har været en del af min daglige rutine i et årstid og jeg har stadig ikke fået rynker 😉 Jeg har prøvet lidt forskellige produkter, men bliver ved med at falde for Estèe Lauders versioner. Lige nu bruger jeg den her og den er altså helt genial. Den efterlader huden silkeblød og er nærmest helt elastisk i sin konsistens og det giver følelsen af, at det hele bliver glattet ud!

🖤Mac; Snowflushed highlighter 

Glow, Glow, GLOW! Det kan jeg simpelthen ikke få nok af. Jeg har efterhånden også fået mig en så stor samling af highlightere, at det begynder at knibe med pladsen 😂 I dag har jeg to favoritter med. Den første er den her fra MAC som faktisk er en af deres nyheder. Det er en såkaldt flydende-creme pudderhighlighter. Den gør lige præcis det, som en highlighter skal gøre; give en hulens masse glow og shine. Det som gør den til en af mine favoritter er især konsistensen. Åh den er lækker.

skønhedsfavoritter

🖤Bobbi Brown; Repair Nourishing Milk

Her har vi altså et lille vidunder. Jeg blev præsenteret for den, da jeg var inde til en lille make up session i Bobbi Browns afdeling i Magasin, tilbage i December. Den bliver din bedste ven og perfekte hjælper, hvis du godt lige kan lide at give din hud et ekstra boost sidst på dagen. Hvis jeg f. eks skal ud om aftenen eller hvis min hud lige trænger til et ekstra lille boost i løbet af dagen, så kan et par dråber af den her, gøre mirakler.

🖤Mac; Prep & Prime travel size

Min produkt-samling blev en del bedre, da jeg opdagede det her vidunder tilbage i August. Ja, jeg blev faktisk så imponeret, at jeg skrev et helt indlæg om det. Jeg bruger den hver.eneste.dag og også flere gange om dagen. Det eneste minus er, at den er lidt for stor til at have med i tasken og derfor var det en lille drøm der gik i opfyldelse, da jeg modtog en julegave fra MAC der simpelthen indeholdt en rejsestørrelse! Åh livets små glæder. Det eneste ønske jeg har nu er, at de også laver den i versionen med perlemor.

skønhedsfavoritter

🖤Bobbi Brown; Highlight and Glow Powder Duo

Som sagt tager vi lige èn til highlighter med glow. For det første er det her nok det pæneste produkt i hele min make up-samling. I ved, så pæn, at jeg har lyst til at have den liggende fremme. Som I kan se har jeg ikke brugt den så meget endnu og derfor kan jeg heller ikke komme med en dybdegående beskrivelse. Men ligeså vild jeg er med indpakningen, ligeså vild er jeg også med, at den rent faktisk består af mine to favorit-nuancer. Nogle dage er jeg mest til det røde og naturlige look, men jeg andre (og lige mere festlige) dage er mest til det gyldne.

skønhedsfavoritter

skønhedsfavoritter

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments