FREDAGSHILSEN OG WEEKENDSNAK

Glædelig fredag alle zusammen 🖤

For mit vedkommende er det den første ægte fredag i noget der føles som evigheder. November gik med Mexico og i sidste weekend gik jeg rundt og hyggede mig i Berlin. Den kommende weekend skal endda også bruges præcis, som jeg aller bedst kan lide det; om få timer sætter jeg nemlig kursen mod Fyn, hvor størstedelen af min familien bliver samlet. Også mine to små bandit-nevøer, så der bliver uden tvivl gang i den. Selvom vejret ser alt andet end lovende ud, så satser jeg også på at få gået et par ture i naturen og i det hele tager bare nyde det Fynske, hvor jeg ikke har været i flere måneder.

Selvom alt er mørkt, gråt og vådt og at jeg i den grad er udfordret på arbejdsfronten pga. det manglende lys og de alt for korte dage, så har jeg haft et par enormt skønne uger. Jeg ved godt at jeg har nævnt det flere gange, men den der Mexico-tur gjorde altså noget rigtig godt for mig. Det var som om, at jeg sluttede fred med mig selv og alle de negative tanker, jeg havde gået og tumlet med i flere måneder forinden.

Det er interessant hvordan ens sindstilstand kan havde indflydelse på alle de små ting i hverdagen. For ærligt, så er der ikke sket noget vildt og stort siden min hjemkomst. Men alle de små ting bliver bare mere betydningsfulde og fine, fordi min tilgang til dem er anderledes. Nu handler det bare om at holde godt fast i den tankegang 🖤

De sidste par dage, har også været så fine og rare, fordi de har bestået af en perfekt mængde arbejde, fritid og kvalitetstid med venner. Det er bare ikke noget bedre, end når hverdagskabalen går op. Noget andet der også har taget min tid og fyldt mine tanker, er den kommende rejse, som min veninde, Julie og jeg skal på. Vi smutter væk i et par uger i begyndelsen af Februar og vi har hele tiden haft Costa Rica som første prioritet. Lige nu sidder vi dog og kæmper med at få gode flytider og økonomi til at gå op i en højere enhed og det er faktisk ikke helt nemt. Vi har også et par andre eksotiske destinationer i kiggerten. Bl.a Den Dominikanske Republik, andre Caribiske steder og Sri Lanka. Hvis I har anbefalinger til andre steder eller hvis I har været på nogle af dem, jeg nævner, så må I endelig sige til!


FREDAGSHILSEN OG WEEKENDSNAK 1Tidligere på efteråret i kjole fra & Other Stories


Men tilbage til weekenden! Hvordan ser jeres planer ud? Skal I til julefrokost? Julehygge? Eller være sammen med familien? Jeg plejer jo at diske op med en håndfuld gode tips og tricks til hvad tiden kan bruges på, men ærligt talt, så sker der simpelthen ikke det store lige for tiden og det vil jo være fjollet at skrive en masse bare for skrive noget.

Hvis I har planer om at få julegaverne i hus, så kan I måske finde lidt inspiration i mit indlæg om 17 julegaver som alle kan bruge eller 18 ting til under 500 kr.  Hvis den står på Netflix (og chill) så har jeg også en guide til den slag (mest Netflix-delen) og hvis I stadig mangler en kjole til julens mange fester, så kan jeg lige tippe om den her flotte en fra Gina Tricot (reklamelink). Den er totalt 90’er agtig og måske også lidt for meget. Men alligvel også ret perfekt.

Kan I have en smuk fredag 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments