OKTOBERS BEAUTY FAVORITTER: GLOW, FUGT OG STÆRKT HÅR

Glædelig onsdag derude 🖤

I dag skal det handle lidt om skønhed herinde og om nogle af de produkter, som har gjort et særligt godt indtryk på mig, den seneste tid. Min liste af skønhedsfavoritter har haft vokseværk det seneste år og det samme har min produktsamling. Det lyder skørt, men jeg synes, at jeg blive ved med at finde nye produkter, som overgår de gamle favoritter. Så er der også dem, der går igen og igen og som nok aldrig finder sin overmand. Her snakker jeg f. eks ansigtcremen fra La Mer og øjencremen fra Èstee Lauder.

Men lad os tage et kig på nogle af mine nuværende favoritter. I dag med fokus på fugt og ekstra pleje, for vi kan nok ikke komme udenom, at vi står overfor en ny sæson med blæst, regn og kulde og den slags kræver selvfølgelig lidt ekstra pleje.

OKTOBERS BEAUTY FAVORITTER: GLOW, FUGT OG STÆRKT HÅR 1

Indeholder reklame iform af sponsorerede produkter og reklamelinks

🖤 Avivir Magic Balm: Den nyeste tilføjelse til min favoritliste er den her bandit. Mine læber har det skønt om sommeren og behøver faktisk ikke den helt store pleje. Til gengæld skriger de efter kærlighed, så snart temperaturene falder og når den første modvind melder sin ankomst. Derfor kom det som kaldet, da den her lå i min postkasse for et par uger siden. Den er intet mindre end fantastisk. Den er fyldt med jomfru baobabolie (skønneste ord, i øvrigt) og ligger sig som et skønt let lag der holder i noget der føles som evigheder.

🖤 Glamglow, thirstymud maske:  Jeg bruger gerne en ansigtmaske 2-3 gange om ugen (typisk de dage, hvor jeg også vasker hår) Lige for tiden er jeg helt vild med den her. Blandt Glamglow’s masker, så er det den, der tilfører en hulens masse fugt til huden. Det virker øjeblikkeligt og resultatet kan ses med det samme. Den kan bruges som en helt almindelig maske, hvor den sidder i 10-20 minutter. Men faktisk kan man også sove med den på og så vil man eftersigende vågne op med den skønneste og gennemfugtede hud. Det må jeg lige se at få afprøvet!

🖤Glossier, Balmdotcom: Fra en læbefavorit til en anden. Den her har faktisk været en del af min samling i meget lang tid. Lang tid før Glossier kom til Danmark og hvis jeg husker helt rigtigt, så bestilte jeg den hjem til min veninde L.A som jeg besøgte kort tid inden vi tog på roadtrip i de amerikanske sydstater for halvandet år siden. Hvad man dog ikke gør for hypede produkter 😉 Men nu er Glossier heldigvis blevet tilgængeligt for os danskere og så giver det lidt mere mening at anbefale det. Som alle andre, så er jeg fan og langt de fleste produkter, lever op til hypen. Min personlige favorit er deres balmdotcom, som har lidt af de samme skønne egenskaber, som Avivir-balmen; Den holder længe, fugter og er nemt at påføre. Dog er den lidt mere fed i konsistensen, hvilket også gør den lidt mere shiny. Men det har jo aldrig været en dårligt ting 😉

OKTOBERS BEAUTY FAVORITTER: GLOW, FUGT OG STÆRKT HÅR 2

🖤 Marc Jacobs, Dew Drops: Jeg kan slet ikke få nok af Glow og bliver tiltrukket af alle produkter, der lover bare det mindste. Jeg forelskede mig i det her vidunder, så snart jeg kiggede på den. Ikke nok med, at den er smut i sig selv, så er det sådan en, som giver huden den helt perfekte finish. En enkelt dråbe er nok til at dække hele ansigtet og den er så drøj og nem at påføre, at det sagtens kan gøres med hænderne. Den kan både bruges i hele ansigtet eller på enkelte steder, som enhver anden highlighter-

🖤 Sugarbearhair: Mit hår har aldrig haft det bedre, end det har lige nu og det er kun gået èn vej, siden den dag for et lille år siden, hvor jeg besluttede mig for at gå all in på projekt sundt-hår. Jeg blev klippet, stoppede med at vaske det hver dag og begyndte at spise Sugarbearhair. Jeg var ærligt talt lidt skeptisk overfor konceptet, for sundhed og blå vingummibamser hænger ikke helt sammen, hvis I spørger mig. Jeg skal heller ikke gøre mig alt for klog på vitaminer og den slags. Men at de får håret til at vokse hurtigt og giver mere af det, det er sikkert og vist. Tidligere på året skrev jeg også et lidt mere dybdegående indlæg om dem.

OKTOBERS BEAUTY FAVORITTER: GLOW, FUGT OG STÆRKT HÅR 3

🖤 Jurlique Rose Hand Cream: Jeg er afhængig af en håndcremer og forlader sjældent mit hjem uden og har altid gang i flere på samme tid. Derfor har jeg selvfølgelig også testet en del igennem tiden og der findes mange gode derude. Jeg har altid været glad for Jurliques version og derfor havde jeg også svært ved at få armene ned, da jeg fik tilsendt den her limited edition-version af deres Rose Hand Cream. Konsistensen er perfekt og den ægte og naturlige duft af roser, tager en med ud på lidt af en rejse. Hvis I kommer forbi Magasin, hvor den bl.a kan købes. Så lov mig lige at smutte forbi og prøve den.

🖤 Crème de la Mer: Ansigtscremen, der snart ikke findes flere positive ord for. Jeg tror efterhånden, at jeg har anbefalet den over 20 gange herinde og den er mere eller mindre med, i alle mine beauty-indlæg. Men den ER altså også bare The One and Only og produktet, som jeg vender tilbage til igen og igen. Den tilfører fugt, som ingen andre cremer, dufter af en blanding af paradis og gamle dage og efterlader huden blød og strålende.

OKTOBERS BEAUTY FAVORITTER: GLOW, FUGT OG STÆRKT HÅR 4

OKTOBERS BEAUTY FAVORITTER: GLOW, FUGT OG STÆRKT HÅR 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments