WINTER IS COMING: 12 FLOTTE STRIKTRØJER

WINTER IS COMING: 12 FLOTTE STRIKTRØJER 1

Reklamelinks: 1. COS 2. & Other Stories 3. Monki 4. Arket 5. Monki 6. Filippa K 7. Gina Tricot 8. & Other Stories 9. & Other Stories 10. Gina Tricot 11. Filippa K 12. Arket

Jeg går ud fra, at jeg ikke er den eneste, som har fået lidt af et chok de sidste par dage, når jeg er hoppet op på cyklen. For pokker hvor er det blevet koldt og den lange varme sommer har altså fået mig til at glemme alt om, hvordan den der bidende kulde og hårde vind, rent faktisk føles. Ikke specielt sjov, hvis I spørger mig.

Jeg har i hvert fald allerede erkendt, at jeg skal have lidt mere varme ind i min garderobe. Den gode nyhed er, at der findes et hav af pæne striktrøjer. Faktisk så mange, at jeg ikke vil have den fjerneste idè om, hvor jeg skulle gøre af dem, hvis jeg klikkede dem allesammen hjem. Det vil nok også være lidt af en overdrivelse, men et par stykker eller tre, bliver det nok til.

Udvalget er som sagt gigantisk og i dag har jeg forsøgt at koge det lidt ned til 12 styks, hvis nogen af jer, også står og skal lave en lille strik-opdatering. Der skulle gerne være noget for enhver. Lidt farve, lidt klassisk, et par dyre og et par billige.

Happy shopping 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments