DEN PERFEKTE AFTENRUTINE

DEN PERFEKTE AFTENRUTINE 1Reklame for Nuxe

Go’ aften, kære jer 🖤

Er I klar til at snakke lidt om aftenrutiner? I min lange kamp om at få opbygget en pæn og stabil hud, har jeg lært mange gode ting, men en af de aller vigtigste er vigtigheden af at rense. Godt, grundigt og hver.eneste.aften. Også de dage, hvor man er så træt, at det kan virke som et overskueligt projekt.

Efter flere år med en trist og uren hud, har jeg ENDELIG vundet kampen og den har aldrig haft det bedre. Derfor er jeg også frygtelig bange for at miste alt det, som jeg har arbejdet så hårdt på og er MEGET forsigtig, når det kommer til at teste nye produkter. For noget tid siden, blev jeg tilbudt et lille samarbejde med Nuxe Skincare og deres nye serie Aquabella-serie og da jeg havde læst lidt om produkterne og hvad de kunne, var jeg ikke i tvivl om, at jeg var klar til at give dem et skud.

Det viste jeg heldigvis at være en rigtig god beslutning, for der er udentvivl noget om snakken. Nuxe er et fransk skønhedshus, som har mange års erfaring med luxuriøs hudpleje. Aquabella-serien er en helt ny lancering og den er udviklet til det yngre segment (her føler jeg mig yders taknemmelig over at være blevet udvalgt 😉)

Den er skabt til den hudtype som jeg, og mange andre på min alder har – nemlig kombineret hud, hvor man kan få tørre og sarte områder i ansigtet, samtidig med, at t-zonen kan være fedtet og der er tendens til urenheder.

DEN PERFEKTE AFTENRUTINE 2

Med andre ord, er Aquabella en tre-trins serie som giver sundere, friskere og renere hud. Den renser effektivt og giver en hulens masse fugt. Sidstnævnte kan jeg næsten ikke få nok af og slet ikke i mine natcremer. Der er vitterligt intet bedre end at gå i seng med sådan en gennemfugtet og helt blød hud. Lige på det punkt, er der faktisk ikke mange produkter, der lever op til mine krav, men jeg kan med hånden på hjertet sige, at det gør Aquabella.

For nogen, kan sådan et tre-trins ritual måske lyde lidt uoverskueligt, når man når ud på dagens sidste timer, men det kan altså klares på nul komma fem, eller godt og vel tre minutter og det er altså tid, som er rigtig godt givet ud. Det tør jeg godt at love.

DEN PERFEKTE AFTENRUTINE 3

Som sagt består serien af tre forskellige trin. Aka tre skønne produkter, som hver især kan noget helt særligt:

1. Exfoliating Gel: Første step er deres Exfoliating Gel, som sjovt nok kommer i gele-form. Den virker eksfolierende og udglatter ujævnheder. Derudover fjerner den alle det skidt og snavs, der har sat sig på huden efter en lang dag. Den har desuden en himmelsk duft, der leder tankerne hen på hav og frisk luft.

2. Essence-Lotion: Næste step er Essence-Lotion, som jeg påfører med en lille vantrunddel. Nuxe beskriver den selv, som et produkt, der efterlader et slør af fugt på huden og det er en beskrivelse, der rammer helt plet. Den indeholder naturlige hyaloronsyrer, som korrigerer hudens tekstur og kvalitet.

3. Matt Emulsion: Det bedste er naturligvis gemt til sidst og den her creme er seriøst cherry on on top. Den giver masser af fugt, uden at fedte på den ubehagelige måde. Desuden tilpasser den sin effekt til de enkelte områder i ansigtet. Det er da smart. Det anbefales i øvrigt, at den både bruges morgen og aften. Jeg må indrømme, at jeg kun har brugt den som natcreme, men føler alligevel, at jeg har fået det optimale resultat.

Så venner, hvis I også har en god hud, eller en, som godt kunne bruge et ekstra skud kærlighed, så kan jeg KUN anbefale at slå et smut forbi jeres lokale Matas og tjekke dem ud, eller klikke serien hjem henne på webshoppen 🖤

DEN PERFEKTE AFTENRUTINE 4

DEN PERFEKTE AFTENRUTINE 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments