UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1Reklamelinks: 1. H&M 2. H&M 3. Arket 4. & Other Stories 5. Gina Tricot 6. Arket 7. Monki 8. & Other Stories 9. Gina Tricot

SÅ kom efteråret. Langt om længe, fristes man næsten til at sige 😉 Om man er til det eller ej, så kræver sådan en omgang omskiftelig vejr, naturligvis en ny garderobe. Eller i hvert fald nogle tilføjelser og måske nogle blomstrede sommerkjoler, der skal pakkes væk.

Det lyder som udgangspunkt frygtelig dyrt, men det behøver det slet ikke at være. Heldigvis flyder internettet over med webshops, der bugner af varer til overkommendelige priser. Som altid har jeg været et lille smut ude på nogle af mine favoritter og samlet en lille håndfuld, af nogle af de pæneste ting, jeg faldt over. Alt sammen til under 500 kr.

Man kan virkelig komme langt, med et forholdsvis lille budget, nu til dags. Mangler man f. eks en lidt varmere og klassisk jakke, så kunne den ternede fra Monki (nummer 7) være et ret godt bud. Så simpel og tidløs, at man heller ikke behøver at købe en ny til næste år.

Jeg bliver næsten også nødt til at fremhæve den blå tynde uldbluse fra Arket (nummer 6). Jeg har faktisk været inde og mærke på den i butikken og må erkende, at jeg nok bliver nødt til at eje sådan en. De af jer, som har læst med herinde fra begyndelsen husker måske, at jeg arbejdede i COS i en årrække. Der havde vi faktisk en model magen til, der gik igen i hver eneste vinterkollektion og jeg husker tydeligt, at de blev revet væk på få uger. Jeg har også selv haft et par stykker og kan godt skrive under på, at den er GENIAL på en kold vinterdag. Både i sig selv eller inden under en t-shirt eller en cardigan. Som cherry on top, så kommer den også i flere forskellige farver.

Kan I have en lækker lørdag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments