15 FANTASTISKE STRIK

15 FANTASTISKE STRIK 1

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. Filippa K 3. Filippa K 4. Gina Tricot 5. Gina Tricot 6. Filippa K 7. Gina Tricot 8. & Other Stories 9. & Other Stories 10. Gina Tricot 11. Arket 12. & Other Stories 13. Gina Tricot 14. Gina Tricot 15. H&M 

Nogen vil mene, at det “endelig” er blevet tid til strik og varmere tøj og så er der nogen (bl.a mig) som nok aller helst bare vil blive ved med at bo i luftige og blomstrede sommerkjoler. Men som jeg altid siger, så er der jo ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Selvom sensommeren behandler os ganske fint, så kommer vi nok ikke udenom, at det nok meget snart er tid til at hoppe i strikken og så er det jo godt, at der er så mange pæne at vælge imellem.

Det var i hvert fald ikke noget problem at finde materiale til dagens collage. Lad mig sige det sådan. Som I kan se, har jeg været en lille tur ude på min yndlings-webshops for at finde 15 flotte og varme strik. Nogle er dyre, andre er billige og nogle er simple, mens andre er lidt mere vovede. Med andre ord, skulle der gerne være noget for enhver smag.

Nummer 1 fra Gina Tricot delte jeg faktisk også henne i min insta-story tidligere i dag, for kan vi ikke godt blive enige om, at den er vanvittig pæn? Jeg vil gerne have været forbi butikken inde i byen i dag, for at kigge nærmere på den, men tiden løb desværre fra mig. Jeg håber at muligheden byder sig en af de kommende dage, for hvis den er ligeså pæn i virkeligheden som på billedet, så er det jo næsten for godt til at være sandt.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments