TIRSDAGSTIP: FLOTTE BRYN OG FYLDIGE VIPPER

TIRSDAGSTIP: FLOTTE BRYN OG FYLDIGE VIPPER 1

Go’ tirsdag morgen kære jer 🖤

Er I mon også stået op til en stor omgang regn og rusk? Her i København er det lige begyndt og selvom det måske lyder lidt skørt, så er det faktisk ret god timing, for mit vedkommende. Jeg er nemlig mere eller mindre tvunget til at blive hjemme hele dagen, fordi jeg får en stor levering. En situtation, som normalt ville irritere mig grænseløst, men lige i dag, så er det faktisk helt okay 🙂

Men det var faktisk slet ikke det, som det skulle handle om nu. Jeg lagde egentlig ud med at snakke om det dårlige vejr, fordi jeg ville lede det over på, at I måske kunne bruge mit tirsdagstip som et lille lysglimt. I hvet fald, hvis I er ligeså glade for lange øjenvipper og fyldige bryn, som jeg er.

I går var jeg nemlig lige et smut forbi The Powder Room, hvor jeg fik lavet mit månedlige lash lift og rettet og farvet min bryn. Jeg elsker simpelthen den behandling og er gået hen og blevet ret afhængig af den. Kort fortalt, så er et lash lift egentlig bare et permanent buk af vipperne. Det lyder måske ikke af meget, men den gør en kæmpe forskel og fordi vipperne også bliver farvet, kan man virkelig se resultatet.

I samarbejde med The Powder Room har jeg fået lov til at forkæle jer lidt. Hvis I booker en tid til “Lash Lift Deluxe”, så får I en gratis farvning og retning af bryn med i behandlingen. I skal blot skrive “Miebrow” når I booker 🖤


Og hvis I gerne vil vide lidt mere om Lash lift, så skriver de sådan her henne på deres hjemmeside

Lash Lift Deluxe

Ved et Lash Lift Deluxe modtager dine øvre vipper en behandling der giver et løft og smuk kurve. Herefter farves både de øverste og nederste vipper. Tilslut påføres en intens kur der giver vipperne styrke og vitalitet. Bemærk at vipperne skal holdes tørre i 24 efter behandlingen for fuld effekt. Lash Lift er for dig som ønsker at få det bedste ud af dine naturvipper. Et Lash Lift vil få dine vipper til at syne længere og giver et smukt løft som er holdbart i op til 8 uger. Et nyt Lash Lift anbefales dog hver 4-6 uge for optimalt resultat

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments