13 SKØNNE EFTERÅRSJAKKER

Reklame.13 SKØNNE EFTERÅRSJAKKER 1

Reklamelinks: 1. H&M 2. Arket 3. H&M 4. Arket 5. & Other Stories 6. & Other Stories 7. Monki 8. H&M 9. Gina Tricot 10. Monki 11. Arket 12. Arket 13. Arket

Flere af jer har spurgt, om jeg ikke ville lave et indlæg med efterårsfrakker og jakker og hvis der er noget, der gør mig rigtig glad, så er det, når I involverer jer i tingene herinde. Og selvfølgelig vil jeg lave et indlæg og jakker og hvor jeg har været godt igennem udvlaget derude, så må jeg nok konstatere, at det ikke bliver de sidste. Det ser altså ud til at blive en rigtig god sæson på den front 🙂

Jeg har også selv fået mig en lille samling allerede og den består bl.a af den ternede sag fra Monki (nummer 7), den smukkeste fløjlsblazer og endnu en fløjlssag fra & Other Stories, som jeg allerede har vist et par gange. De andre skal I nok også få set in action men indtil nu, er vi jo blevet beriget med det skønneste September-vejr, hvor jakker slet ikke har været en nødvendighed. Men det kan tidsnok komme.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Har du ikke råd til dine shoppingønsker? Find det bedste lån til dig

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments