12 GODE TASKEFUND FRA VESTIAIRE COLLECTIVE

12 GODE TASKEFUND FRA VESTIAIRE COLLECTIVE 1

Reklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE

Vestiarie Collective har for alvor fået etableret sig i webshop-toppen og det er med god grund, for man kan altså gøre nogle seriøst gode fund derhenne. Men det er også lidt af en tidsrøver og et sted, hvor man virkelig skal være god til at slå koldt vand i blodet. Når jeg forelsker mig i noget (hvilket nærmest sker dagligt), så bliver jeg næsten altid lidt stresset ved tanken om, at der kun er èn af hver. Man skal også være hurtig, for de populære ting, forsvinder nærmest før de bliver lagt op.

I sidste måned blev jeg f. eks besat af at få fingrene i Dior’s Saddle Bag i det smukke monogram. Det fandt jeg hurtigt ud af at jeg ikke var enig om og jeg skyndte mig at tilmelde mig mailfunktionen, hvor man får en mail, hver eneste gang, der dukker en ny op. Det skete flere gange om dagen og selvom jeg nærmest klikkede mig ind med det samme, langt de fleste gange, så lykkedes det aldrig og jeg måtte give op.

Utroligt nok, har jeg kun handlet derinde to gange. Begge gange er det gået som smurt og jeg har også skrevet en lille guide om hvordan det fungerer. Sidst jeg lavede et indlæg med gode taskefund derfra, tog I rigtig godt imod det, så vi tager da lige endnu en omgang. Hermed 12 flotte tasker, som alle gerne måtte flytte ind hos mig.

Hvis I forelsker jer i nogen af dem, så slå til med det samme. Lige i den her situation, kommer der sjældent noget godt ud af at sove på det 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments