TORSDAGSTIP: NY HÅRPLEJE SERIE FRA & OTHER STORIES

TORSDAGSTIP: NY HÅRPLEJE SERIE FRA & OTHER STORIES 1Modtaget i gave

I går startede jeg dagen, på en yderst lækker måde. Postmanden ringede nemlig på min dør og kom op med en lækker pakke fra & Other Stories. Dèt alene, kan give mig julelys i øjnene, for jeg er vist en af de største stories-fans der findes. Det har de vist heldigvis opdaget oppe på deres hovedkontor, for de havde været så søde at sende mig hele deres spritnye hårpleje-serie. Det var næsten for godt til at være sandt, for jeg stod nærmest og var på vej i bad og var lige blevet enig med mig selv om, at det var ved at være tid til at vaske hår.

For en god orden skyld skal jeg selvfølgelig lige sige, at det der med at få tilsendt produkter i ny og næ, er en af de goder der følger med bloggerlivet. Jeg tester nærmest nye ting konstant og det er kun de bedste, som jeg tipper om herinde.

Men den her serie fortjener bestemt et par ord med på vejen, for den er seriøst optur. Ikke nok med, at produkterne er nogle af pæneste jeg længe har set, så kan jeg allerede konkludere efter min første test, at de også er vanvittig gode. Faktisk fik mit hår hele 4 komplimenter med på vejen i går, så de kan tydeligvis et eller andet. De er allesammen gode, men hvis man ikke lige har lyst til at kaste sig ud i hele serien, så er shampooen og balsammen klart mine favoritter.

Las os lige kigge lidt nærmere på dem, hver især..

TORSDAGSTIP: NY HÅRPLEJE SERIE FRA & OTHER STORIES 2 Reklamelinks

Universal Shampoo: Yderst velduftende og noget nær perfekt i konsistensen. Den er ret tyk, men stadig enormt nem at fordele og meget drøj i brug. Derudover gør den det, der for mig er det vigtigste i en shampoo: tilfører en hulens masse fugt.

Universal Balsam: Den perfekte afslutning på en hårvask. Den dufter selvfølgelig ligesom shampoo’en og på samme måde er den også helt perfekt i konsistensen og efterlader håret helt blødt og skinnende.

Restore Scalp Scrub: Det her er første gang jeg prøver en scrub til håret, men bestemt ikke sidste. Den fungerer egentlig bare ligesom en almindelig kur og giver hovedbunden ekstra pleje og kærlighed, med sin eksfolierende effekt.

Fullness Volume Powder: Jeg bliver altid lidt skræmt, når jeg skal give mit hår “pudder” for jeg frygter at det bliver tørt og gråt at se på. Det gør det slet ikke. Den her giver bare lidt ekstra lækker fylde og en rigtig god struktur.

Fullness Thickening Spray: Hvis man, ligesom jeg, elsker volume, så vil man også elske den her. Den skal bare lige rystes og så sprayes i manken og voila – full on volume.

Restore Hair Serum: Jeg er serum-fan to the bone og derfor håber jeg også, at jeg bliver glad for effekten af den her. Det er lidt for tidligst at udtale mig om resultatet, men hvis den giver det sunde og ikke frizzede look som den lover, så skal det nok blive godt.

TORSDAGSTIP: NY HÅRPLEJE SERIE FRA & OTHER STORIES 3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments