FLØJL FOR REAL

FLØJL FOR REAL 1Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Tom Ford 3. H&M 4. Arket 5. H&M 6. Monki 7. & Other Stories 8. Monki 9. & Other Stories 10. H&M 11. H&M 12. H&M 13. Gucci 14. Arket 

De af jer, som har besøgt en butik eller en webshop i løbet af den seneste tid, har nok opdaget, at der er fløjl over det hele. I det hele taget, er det så ikke en god klassisk tilbagevendende efterårstendens? Personligt er jeg ret stort fan og det har jeg egentlig været længe.

Faktisk har jeg allerede lukket lidt fløjl ind i min garderobe og der kommer nok også lidt mere til. I går kom posten forbi med en pakke fra & Other Stories, som bl.a indeholdt den flotte brune nederdel (nummer 1) den hvide skjorte (nummer 7) og de seje leopardbukser. På mange måder vil jeg ønske at sommeren varede for evigt, men på den anden side, så er der altså også et eller andet ret lækkert over at tage hul på en ny sæson og kaste sig ud i nye tendenser!

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments